ARAKLI'YA MEHMET ALİ DERYA SOSYAL HİZMET BİNASI YAPIYOR
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Araklı'ya İş Adamı Mehmet Ali Derya Sosyal Hizmet Binası Yapıyor. Mehmet Ali Derya'nın memleketine yaptırdığı Sosyal Hizmet Binası Protokolü Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün Huzurunda imzalandı. Araklı Özgen mahallesi merkez camine bağlı Ali Kemal Derya Sosyal Hizmet Binası için Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan,Araklı Müftüsü Müftümüz Osman Zeki Yağcı, Araklı Belediye Meclis Üyesi Kenan Bağçiçek, Araklı İmar Şehircilik Müdürü Zihni Hancı ve Araklılı iş adamımız Mehmet Ali Derya ile beraber Trabzon Valiliğinde Vali Abdil Celil Öz'ün makamında sosyal hizmet binası için protokol imzalarını attılar. Araklı Mehmet Ali Derya Sosyal Hizmet Binasında toplantı salonu, imam-müezzin lojmanları, yaz ve kış ayları için Kuran kursları, cenaze yıkama Gasılhane , bekletme bölümleri, bay-bayan Şadırvan-WC, misafirhaneler gibi vatandaşların hizmet standartlarını arttıracak sosyal ve kültürel kısımlar bulunacak. 

ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇEBİ
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı'mıza her ne sebeple olursa olsun Hizmet eden eser bırakan tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz diğer vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyoruz . Başkan Recep Çebi İş Adamı Mehmet Ali Derya'ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

MADENE İNŞAAT ŞİRKETİ SAHİBİ MEHMET ALİ DERYA 
Araklı Halkımıza bu yapılanlar az bile elimizden geldiği sürece Araklı'mızda Yaşam standartlarını yükseltmek için hizmetlerimiz sürecektir .Madne Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Sea Garden Araklı KonakÖnü Evleri'ni yapan Şirketin sahibi olan Mehmet Ali Derya  Her Şey Araklı İçin Araklı halkı her şeyin en güzeline layıktır . Derya Araklı Belediye Başkanı ve Ekibi Araklı'nın Önünü açtı Araklı için gelecek daha güzel olacak dedi.