Cumhur İttifakı Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Barış Öztürk, şampiyonluğu temsilen üretilen, Beşikdüzü için yüksek manevi değere ve öneme sahip olan kılıcı satın alarak Beşikdüzüspor'a maddi destekte bulundu.

I M G 1678

Beşikdüzüspor'un şampiyonluk kutlamalarına katılan Öztürk; Beşikdüzüspor spor faaliyetleri için elinden gelenin en iyisini yapacağını dile getirdi.

I M G 1679

Çaykaraspor'u 5-0 gibi net bir skorla mağlup eden Beşikdüzüspor'un golleri Ahmet Deniz Aşık(3), Mehmet Kahyaoğlu ve Muhammed Dilli'den geldi.Beşikdüzüspor, Trabzon 2. Amatör Küme B Grubu'nu sezonu lider kapattı. Böylelikle mavi beyazlı ekip 1. Amatör Küme'ye yükseldi.

I M G 1680
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Barış Öztürk, ‘’Beşikdüzüspor siyaset üstüdür. Tüm Beşikdüzü, takımını desteklemeli, takımı hep birlikte kalkındırarak efsaneyi yeniden var etmeliyiz’’ diye konuştu.

Şampiyonluk kupasını futbolcular ile kaldırarak sevinçlerine ortak olan Barış Öztürk, Beşikdüzüspor’a olan ilgisiyle tanınıyor.

Trabzon'da Faroz Futbol Sahası hizmete açıldı Trabzon'da Faroz Futbol Sahası hizmete açıldı

I M G 1682

Beşikdüzü’ne dair projeleriyle öne çıkan Öztürk, ilçenin spor faaliyetlerindeki eksikliğinin farkında olduğunu ve bu alanda da projeleri olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

I M G 1681
Öztürk, gençlerin spora yönelmesi ve ilçenin takımının kalkınması adına projeleri olduğu belirtti.

Editör: Ömer Altıntaş