Bu konuda 2023 yılında son derece önemli çalışmalara imza attık ve 2024 yılında her alanda faaliyetlerimiz artarak devam edecektir.

Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var

2024 yılının yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği güzel bir yıl olacağını umut ediyorum. 2024 yılında daha çok Müslüman coğrafyalarda ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşanan zulmün son bulmasını temenni ediyorum. Ayrıca 2024 yılının şer çetelerinin, içerideki iş birlikçileri ve vatan hainleriyle birlikte vatanımızı bölmeye çalışanların kökünün kazınacağı yıl olacağına inanıyorum.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM 

Askerlerimiz, polislerimiz ve vatandaşlarımızdan verdiğimiz şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine ve milletimize sabır temenni ediyorum. Mekânları cennet olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu günleri iyiye ve güzele dönüştüreceğimize inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 2024 yılında; her şeyinin gönüllerince olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Editör: Haber Merkezi