Trabzon’un sağlık şehri olduğunu belirten Başkan Vekili Ataman, “Şehrimiz tüm birimleriyle sağlık alanında büyük bir ivme yakaladı. Şahsım ve şehrim adına tüm sağlık ekibimizi tebrik ediyorum”  dedi.

Cf16B383 16A7 41F5 A62C 4F9Af00F4052
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde Uluslararası Sağlık Üniteleri açıldı. Açılışa; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Tıp Fakültesi Başhekimi Celal Tekinbaş ve çok sayıda davetli katıldı.

7Aead2F3 A732 45Cd 939E 9Fb78Bdcf2E9
 
TRABZON İVME YAKALADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, açılış töreninde yaptığı konuşmada meseleye Trabzon olarak bakmayı tercih ettiğini belirterek, “Öncelikle Sayın Rektörümüzü ve Değerli Başhekimimizi tebrik ediyorum. Yanımıza bir hasta geldiğinde, aklımıza bir problem düştüğünde derhal arayabileceğimiz bir ünite oldu burası. İl Sağlık Müdürümüze de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Pandemide koronavirüse yakalandığımda tüm problemlerimiz burada giderildi. Trabzon Tıp Fakültesiyle, İl Sağlık Müdürlüğüyle hakikaten bir ivme yakaladı” dedi.

Ali Osman Ulusoy Ailesinden”Sert Kınama” Ali Osman Ulusoy Ailesinden”Sert Kınama”

Df7E4585 46E2 45Fc 9399 40D4F788D120
 
SAĞLIK EKİBİMİZİ TEBRİK EDİYORUM
Trabzon’un önemli bir sağlık şehri olduğunu da vurgulayan Başkan Vekili Ataman, “Hiçbir yerde sağlık ocağı yokken, bazı illerde ancak küçük üniteler halinde hastaneler varken Trabzon’da Kemik Hastalıkları Hastanesi, Numune Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Tıp Fakültesi vardı. Yani Trabzon kurulduğundan bugüne bir sağlık şehri. Ve o layık olduğu çizgiye sağlık müdürlüğüyle, fakültesiyle ulaştı. Bu şehir bunu hak ediyor. Şehirde yaşama sebeplerini artıran bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettik. Ümit ediyorum ki bizden sonraki arkadaşlarımız yakaladığımız bu ivmeyi devam ettirecektir. Trabzon kabuğunu kırdı. Burada görev yapan tüm sağlık ekibimizi şahsım ve şehrim adına tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

8Ae10C91 3F5C 4B1F Bcd5 Bca18532A5Bc
 
AÇILIŞ KURDELESİ KESTİLER
Konuşmaların ardından Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ve davetliler hep birlikte açılış kurdelesi kestiler. Tören, Uluslararası Sağlık Ünitelerinin gezilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi