Ulaşımda konforu sağlamak adına çalışma yürüten Sürmene Belediyesi, vatandaşlara daha güvenli ve daha modern yaşam sunuyor.

IMG_9921-2

TTB 10 ilçede ilaçlı mücadeleyi teşvik edecek… TTB 10 ilçede ilaçlı mücadeleyi teşvik edecek…

Bu kapsamda; Fen İşleri Müdürlüğü tarafından doğalgaz çalışmaları nedeniyle tamamen bozulan  Mahallelerde asfalt çalışması yürütülüyor.

IMG_9926-1
Çalışmalar çerçevesinde, Aşağı Ovalı Mahallesi,Yukarı Ovalı Mahallesi ,Fındıcak Mahallesi,Birlik Mahallesi ve Kastel Mahallesinde yürütülmekte olunan sıcak asfalt çalışması ve duvar çalışmasını Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün yerinde inceledi .Üstün Aşağı Ovalı Mahalle Muhtarı Bayram Balcı ve Yukarı Ovalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Şahin ile yapılmakta olan sıcak asfalt ve duvar çalışmaları hakkında bilgi aldı  . IMG_9925-1

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, şehir genelinde bozulan ve tahrip olan bazı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yürüttüklerini söyleyerek: “Sürmene’imizde ihtiyaç duyulan yolların asfaltlamalarını geciktirmeden gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Çaykara Mahallemizde başlatmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha güzel bir Sürmene için hizmetlerimizde hız kesmiyoruz.” diye konuştu.

IMG_9922-1IMG_9923-2IMG_9924-2

Editör: Haber Merkezi