Uzunsokak’ta vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, “Yıllarca, ‘Belediye Başkanımız teknik eleman olsun.’ dedik. İşte şans geldi. Trabzon’da uzun yıllar proje mühendisliği yapmış kardeşiniz olarak, eğitimin verdiği birikimle hem belediyedeki çalışmalarımız,  hem de Ortahisar’ın kırsal ve merkez mahallelerinde yaptığımız hizmetlerle birlikte başarılı olacak donanımı kendimizde hissediyoruz.” ifadelerini kullandı.

A111Be52 Bce2 4F59 9Dd3 6830C3Bf5Afa

Başkan Genç’ten “Hayrat’a Proje Müjdesi” Başkan Genç’ten “Hayrat’a Proje Müjdesi”

TEK SEVDAMIZ 
ORTAHİSAR’DIR

Siyasi parti ayrımı yapmadan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olduğunu belirten Aydın, “Siyasi parti ayrımı yapmaksızın Cumhur İttifakı’nın adayı olarak vatandaşlarımızdan oy istiyorum. Bütün kardeşlerimden hizmeti öncelik sayacak anlayış için destek bekliyorum. Bizim tek sevdamız var, o da Ortahisar. İlçemizdeki başarılı hizmet çıtasını artırıp daha da yaşanabilir kent haline getirmek için görev istiyorum.” diye konuştu.

Be76D2E5 0Cb8 4E6F 8D4E Ef5Ffdb4523E

VATANDAŞLARIMIZIN 
EMRİNDE OLACAĞIZ

Aydın, “Allah nasip edip 31 Mart’tan sonra o makama oturduğumuz zaman şehri yönetme noktası hepimizin ortak paydası olacak. Ben yaptım oldu mantığı ile çalışmayacağız. Günlerdir sokaklardayız, her gittiğimiz sokakta ve mahallede bir karşılığımız var. Vatandaşlarımız bizi teveccüh ile kucaklıyorlar. 31 Mart sonrasında da aynı anlayış ve yakınlıkla vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Bundan kimse şüphe duymasın.” açıklamasında bulundu.

7D1Ae043 039E 47Da B318 3255D338F449

Editör: Haber Merkezi