ORTAHİSAR’IMIZIN DEĞERİNE 
DEĞER KATACAĞIZ!

I M G 5151
 
Aydın, “Projelerimizin Tanıtım Toplantısı’na katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sahaya indiğimiz ilk günden bu yana yönetim anlayışımızda tüm vatandaşlarımızın söz sahibi olacağını vurguladık. Bu bizim taahhüdümüzdür, Ortahisar’ı ortak akılla yöneteceğiz.”  açıklamasında bulundu.

I M G 4988

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da Huzura Çıktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da Huzura Çıktı

AYNI İNANÇ
AYNI HEYECAN

Aydın, “31 Mart akşamı sandıktan çıkacak zafer sonucumuz, Ortahisar Belediyemiz sınırları dahilindeki 87 mahallemizde belediye hizmetlerinde yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Çocuklarımız, yaşlılarımız, özel bireylerimiz, gençlerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere; toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerimizi genişleteceğiz. Ortak akılla hayata geçireceğimiz projelerimizle Ortahisar’ımızın yüz yıllar sonrasını planlayacağız. Bundan önce nasıl çalışmışsak, 31 Mart akşamından sonra da aynı inanç ve heyecanla görev başında olacağız.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’LE
EL ELE VEREREK

Hemşehrilerinin yaşam kalitesini artıracak çalışmalara imza atacağını belirten Aydın, “Üretken, adil, erişilebilir, vizyoner, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı, dinamik, vatansever, estetik belediyecilik anlayışı ile gerçek belediyecilik ilkelerini hayata geçireceğiz. Açıkladığımız projeler ile Ortahisar ilçemizin değerine değer katmayı amaçlıyoruz. İlçemizde bundan önce olduğu gibi 31 Mart’tan sonra da vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak çalışmalarımız sürecek. Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek hizmet seferberliği gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi