AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük projelerinin tanıtım toplantı için çağrıda bulunarak, “Arsin’imiz için hazırladığımız Proje Tanıtım Toplantımızı Nisa düğün salonunda 7 Mart 2024 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştireceğiz. İlçemiz için hayata geçireceğimiz projelerimizi sunacağımız tanıtım toplantımızda, partimizin kurulduğu günden itibaren görev yapan cefakar ve vefakar teşkilat mensuplarımızı, STK başkanlarımızı, yaşlılarımızı, kadınlarımızı, gençlerimiz ve tüm Arsinli hemşehrilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu birliktelik bizlere güç verecektir” dedi. 
E3641C26 9987 4Dec 8E44 5B5B4C76E9A3

Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti

GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI 
SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Ortak akılla birlikte projelerini hayata geçireceğini belirten Küçük, “Yerel seçimlerin ardından büyükşehir belediyemiz ile birlikte AK Parti’nin gerçek belediyecilik anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve büyükşehir belediye başkanımızın desteğiyle, partimizin gücü ve sizlerin inancıyla hizmet bayrağını daha da yukarı taşımaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Altıntaş