TEŞEKKÜRLER ARSİN 

Fe649Ba6 10Eb 4Cb8 9Ce2 42Cf62150Cde

ARSİN HEM İLÇEDE HEM DE BÜYÜKŞEHİRDE TARAFINI BELLİ ETTİ

Mitinge katılan herkese canı gönülden teşekkür eden Başkan adayı İbrahim Küçük
“Bugün binlerce Arsinli Cumhur İttifakı mitingimizde Cumhur ittifakına büyük bir destek verdiğini ortaya koymuştur. ilçe  Merkezi’nde gerçekleştirilen ve binlerce Arsinli vatandaşımızın katıldığı coşkulu mitinge katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Arsin bugün gösterdiği yoğun katılım ile ilçede şahsıma ve Büyükşehir’de Ahmet Metin Genç başkanımıza verdiği büyük destek ve güveni bir kez daha ortaya koymuştur.” ifadelerini kullandı. 

İBB Başkanı İmamoğlu Paris’te Önce Büyükelçimizi, Sonra Belediye Başkanı Hidalgo’yu Ziyaret Etti İBB Başkanı İmamoğlu Paris’te Önce Büyükelçimizi, Sonra Belediye Başkanı Hidalgo’yu Ziyaret Etti

ARSİN TARİHİ BİR GÜN YAŞADI

Mühendis Küçük, “Başta şahsıma, partimize ve partimiz adaylarına, sayın bakanımıza Sayın milletvekillerimize, Cumhur İttifakının ve partimizin kıymetli yöneticilerine halkımızın gösterdiği yoğun destek nedeniyle yürekten teşekkür ediyorum. Bugün Arsin tarihi bir gün yaşamıştır.
Bu coşkulu kalabalık göstermiştir ki Arsin gelecek yarınlara AK Belediyecilikle emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Arsin halkı bugün adayına sahip çıkmış ve adayının projelerine kefil olan parti büyüklerine en güzel desteği büyük coşku ve kalabalıkla göstermiştir. 1 Nisan sabahı Arsin daha güzel yarınlara daha güzel hizmetlere kavuşmak adına çok güzel bir döneme başlayacaktır. Kazanan Arsin halkı olacaktır, Arsin ilçesi olacaktır, Trabzon şehrimiz olacaktır.” ifadelerine yer verdi. 

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER 

Arsin merkezinde düzenlenen Cumhur İttifakı Arsin mitingine katılarak desteklerini ifade eden isimlere tek tek teşekkür eden Küçük, “Başta şehrimiz evladı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’na, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Adil Karaismailoğlu’na, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Yılmaz Büyükaydın’a, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Vehbi Koç’a, AK Parti İl Başkanımız Sn.  Dr. Sezgin Mumcu’ya, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Av. Ahmet Metin Genç’e, MHP İl Başkanımız Sn. Ömer Ayar’a, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyemiz Sn. Meryem Sürmen’e, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sn. Ayşe Sula Köseoğlu’na, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ayfer Cihan’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn.  Mahmut Çavuş’a, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Paşa Kozoğlu’na, MHP İlçe Başkanımız Sn. Orhan Sarı’ya, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Süheyla Tutum’a ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Eren Oğuzhan Saruhan’a verdikleri destek için teşekkürü borç bilirim. AK Belediyecilik anlayışıyla çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz.” dedi. 

BU TARİHE TANIKLIK EDEN HERKESE..

Küçük, “Bu tarihi güne tanıklık eden herkese ilçemizin geleceğine katkı veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum seçimlerin şimdiden ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. İyi ki Arsinliyim iyi ki varsın Arsin..” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi