AK PARTİ TRABZON TAM KADRO
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ekibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 18 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı programında Trabzon Büyükşehir Adayı olarak açıkladığı mevcut Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’ten sonra AK Parti’nin Trabzon ekibi Trabzon’u ilçe ilçe dokumaya başlamıştı. Hafta sonu yapılması planlanan ve Cumhurbaşkanı’nın da uzaktan erişim ile katılacağı ilçe Belediye Başkanı Adayları tanıtım toplantısından sonra AK Parti’nin Trabzon ekibinin çalışmaları daha da süratlenecek gibi duruyor.

Faf2898D 8Ea0 4887 A645 F0D40Be21217
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu hafta sonu Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılması planlanan Aday Tanıtım Programı Hakkında sorularımızı yanıtladı; Mumcu, Adaylarımız önce davamız sonra milletimiz için canla başla çalışan bir kadrodan oluşuyor. dedi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Merkezimizin de üzerinde hassasiyet ile durduğu ilçe belediye başkanı adaylıklarımızın çalışmalarını tamamladık. Müjdeli haberleri hemşehrilerimiz ile buluşturmak adına Cumartesi günü Saat 11.00’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Uzaktan Erişim yoluyla, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon Milletvekillerimiz ve Cumhur İttifakı Ortaklarımızın katılımları ile adaylarımızı hemşehrilerimiz ile buluşturacağız. Trabzon’umuzun ve AK Davamızın gönüldaşlarının aday başkanlarımızın arkasında sık saflar oluşturacağından endişemiz yok. Daha önce adaylığı açıklanan Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Av. Ahmet Metin Genç’i Trabzon bağrına bastı ve coşkuyla karşıladı şimdi de Büyükşehir adayımızın ve Cumhurbaşkanımızın yanında canla başla çalışmaya devam edecek İlçe Belediye başkan Adaylarımızı açıklayacak olmanın mutluluğunu hissediyoruz. Trabzon’umuzda 18’de 18 yapmak için Cumhur İttifakımız olan Milliyetçi Hareket Partisi ve adaylarımız ile omuz omuza ilk günden itibaren birlikteliğimiz sahada ve her alanda devam ediyor. İnşallah Trabzon Cumhur ittifakının birlikteliğinde Türkiye Yüzyılı Şehirleri İnşa etme yolunda öncü bir kent haline gelene kadar çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Bu vesile ile önceki dönemlerde Trabzon’umuzu daha ileriye taşımak ve hemşehrilerimize daha iyi imkanlar sunmak için hizmet eden Büyükşehir ve İlçe Belediye başkanlarımıza teşekkürü borç biliyor ve Ülkemize, Trabzon’umuza ve davamıza ettikleri bu önemli hizmetler için şimdiden teşekkür ediyorum.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da Huzura Çıktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da Huzura Çıktı

3E708Bb4 3E81 4607 9Fc2 4521B5B738F5

TRABZON İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, En küçük bir rehavete, aksaklığa, eksikliğe, dağınıklığa, zaafa, fitneye izin vermeden neticeye ulaşacağız. Tüm adaylarımız bu yola millete hizmet aşkıyla çıktılar. Tüm kadrolarımız bunun bilincinde ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlemiş olduğu “Hep Yeni Hep İleri” vizyonu ile milletimizin Yeni Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerlemesi için çalışmaları gerektiği bilincine sahiptirler. dedi. Ayrıca Mumcu, Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz bir söz var, Trabzon’umuz Türkiye’de ilk üçe girecek ve hizmet yolunda durmadan başarılara koşacaktır, bu sözümüzü sonuca kavuşturabilmek için mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız ve açıklanacak olan İlçe Belediye Başkanlarımız ile Trabzon’umuz ve Trabzon’lu hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya ve koşmaya biz “Hazırız ve Kararlıyız.”

ADAY TANITIM TOPLANTISI
Yapılacak olan Aday Tanıtım Toplantısı Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda Cumartesi günü (03.02.2024) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Uzaktan Erişim Yolu ile, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon Milletvekillerinin ve Cumhur İttifakı Ortaklarının katılmasıyla gerçekleştirilecektir. Toplantı saat 11.00’da tüm Trabzon’umuzun katılmaları ile yapılacaktır.

Editör: Haber Merkezi