31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala adaylar, projelerini paylaşmaya devam ediyor.

69A5Af48 8724 42Ae 86C1 796B9687De25

Akçaabat Belediye Başkanı ve yeni dönem için AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde projelerini tanıttı.

Db61Afd2 590A 4231 9252 11E8Deae689F

Proje tanıtım toplantısına AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekileri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve eski Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Adnan Günnar ve partililer katıldı.

81Befef2 C5B9 43Bf 9D81 Bad3182Ac1E0

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Vaat ettiğimiz projelerin tamamına yakınını hayata geçirmenin memnuniyetini yaşıyorum"

2024-2029, yeni 5 yıl, Akçaabat İlçesi Proje Tanıtım toplantımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Hepinizin malumu 2019 yılında, bundan tam beş yıl önce liderimiz, AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Cumhur İttifakının AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak yine bu sahneden birinci beş yılımızda ilçemize yapacak olduğumuz yatırımları sizlerle paylaşmıştım.

3816E0D3 8E90 4491 9B38 C76B97Ecbbaa
Sözlerimin hemen başında, 2019 yılı Mahalli idareler genel seçimleri öncesinde sizlerin huzurunda vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin tamamına yakınını hayata geçirmenin memnuniyetini yaşıyorum.

"Bugün bu sözlerimi büyük ölçüde yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum"

2019 yılında Akçaabat Belediye Başkanlığına aday olurken vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı,
Dürüst, adil, üreten ve cesur bir anlayışla çalışmak,

Alt yapısı, üst yapısı, imarı, cadde ve meydan düzenlemeleriyle kentimizin yapısal problemlerini çözmek, İlçemizin ekonomik faaliyetlerini destekleyip canlandırmak, Tarihi dokunun restorasyonu ile geçmişimize sahip çıkmak, Yemyeşil bir Akçaabat için yeni alanlar oluşturmak, Tertemiz, çevre dostu projeler üretmek, Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak, Sporu sanatı ve festivalleriyle canlı bir kent yaşamı sunmak, Sosyal sorumluluk projeleri ile halkımızın her zaman yanında olmak. Bugün bu sözlerimi büyük ölçüde yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum.

755A9A86 057D 4270 B029 877A952308Ce
"Biz hiçbir zaman çıraklık dönemi yaşamadık. Bizim ustamız belli"

Akçaabat’ımıza yeni dönemde kazandıracak olduğumuz projeleri sizlerle birazdan paylaşacağım. Ona geçmeden önce birinci dönemde yaptığımız işleri az önce videomuzla sizlere ve kamuoyuyla tekraren paylaşmış olduk. Burada bahsedilen işler çok büyük projeler, devasa yatırımlar. Bunları Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim olarak ben tek başıma yapmadım. Bunu hep birlikte yaptık. Halkımızın ve sizlerin destekleri ile başardık. Hani derler ya çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemi diye. Burada tüm samimiyetimle şunu ifade etmek istiyorum. Özelde kendim için genelde bütün AK Parti Belediyeleri için söylüyorum. Biz hiçbir zaman çıraklık dönemi yaşamadık. Bizim Ustamız belli. Bizim Liderimiz Belli. Liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’dır.

9A0638D3 0Cad 4E14 82Dc 703494Bc9828
Biz Belediyeciliği ve şehirciliği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Onun sayesinde ve önderliğinde Türkiye Yüzyılına yakışır yatırımları ilçemize kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bu projeleri 5 yıllık sürede ilçemize kazandırmamıza vesile olan, bizlere destek olan, bizlerin her daim yanında olan; Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beye, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, AK Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partimizin İl ve İlçe Başkanlarına, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Bürokratlarımıza, Sivil toplum kuruluşlarımıza, hayırsever iş insanlarımıza En önemlisi, olmazsa olmazımız halkımıza ve tüm hemşehrilerime şahsım ve ilçem adına şükranlarımız sunuyorum.

B5154D0A 2065 48C2 Ab28 A1933F34089D

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın: Yakasını bırakmayacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın yaptığı konuşmada "Akçabat bizim için farklı. Orthaisar'dan sonraki en büyük ilçemiz. Güçlü büyük bir aileyiz. Hep daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bizde Başkanımızın projelerinin Ankara'da takipçisi olacağız. Önemli olan mahalli seçimler ama Cumhurbaşkanımıza çok güçlü destek veren Akçaabatlılardan Osman Nuri Ekim Başkanımıza destek vererek tekrar göreve getirirsek yakasını bırakmayacağız ve daha büyük projeler için çalışacağız." dedi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç: "Akçaabat'a hizmet etmeye devam edeceğiz"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada "Kalıcı olan hizmet. Makam mevki değil. Bundan sonra da Güzel Akçaabat'ımıza, Orthaisar'dan sonraki en büyük ve özel ilçemize, Türkiye'de öne çıkan ilçemize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Sadece coğrafi sınırla sınırlı kalmadık. Ben Akçaabat'ı çok seviyorum. Nasip olursa yeni dönemde de Osman Nuri Başkanımla, meclis üyelerimizle kadın ve gençlik kollarımızla hep Birlikte Akçaabat'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Zaman geliyor geçiyor, gücümüz var. Ama en önemlisi Trabzon'u evi gibi gören hizmetlerin banisi Recep Tayyip Erdoğan var. Ona destek olan bilge başkan Devlet Bahçeli var. Bu gücü hep birlikte şehrimzie kanalize etmek bizim boynumuzun borcu. Trabzon, 30 büyük şehir içinde şampiyon olsun, Akçaabat'ta şampiyon olun. Biz Ankara'ya elimiz güçlü gidelim ve bir istiyorsanız iki koparıp gelelim" dedi.

2Ec76Dfd 2676 42C8 B692 D6Cea6Aec8A8

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu: "Başkanımız muhteşem işler yaptı"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu "Başkanımız 5 yılda muhteşem işler yaptı. Bizler de yanında ve arkasındayız. Aynı aşkla Trabzon'a Akçaabat'a hizmet edeceğiz. Takım oyunu oynayarak şampiyonluğa birlikte ulaşacağız. Şampiyonluğa oynayan bir takımı hep birlikte hedef ulaştıracağız" dedi
B2Db6D5E 87E4 4Abb Ab9C 67C8C1Fd65E1

AK Parti MKYK Üyesi ve eski Trabzon Milletvekili Adnan Günnar: "Akçaabat'ta bu seçimi belli ki alacağız ama daha yüksek oyla almalıyız"

AK Parti MKYK Üyesi ve eski Trabzon Milletvekili Adnan Günnar yaptığı konuşmada "Akçaabat ülkemizin belki de en büyük yatırımlarını aldı. Osman Nuri Ekimin sabırla koşuşturması bunda en büyük etkendi. İnşallah daha iyilerini yapacağız. Ortahisar Belediye Başkanı iken bile Akçaabat'tan elini çekmeyen Ahmet Metin Genç başkanımıza Akçaabat'tan rekor oy yakışır. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz için teşkilatımız kapı kapı dolaşmalıdır. Akçaabat'ta bu seçimi belli ki alacağız ama daha yüksek oyla almalıyız. Daha fazla çalışmamız lazım" dedi.

394B3Ec1 55Bc 4C08 8328 996B3F6705Bc

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu: "İşimiz hizmet..."

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu yaptığı konuşmada "28 Mayıs önemli bir eşikti. Türkiye düşmanlarının Cumhur İttifak'ına nasıl saldırdığı gördünüz. Akçaabat onlara verdiği oyla güzel bir tokat indirdi. Akçaabat'ımızın gelişmesi ve hizmet alması için çok daha güzel hizmetler yapacağız. Çok büyük bir proje olan Güney Çevre yolu projesini başlattık. Zigana Tünelini bitirdiğimiz gibi Güney çevre yolunu da bitireceğiz. Arkadaşlar yer altında çalışıyor. Yıldızlı'ya kadar olan etabı en kısa zamanda bitireceğiz. Bu projelerin bitmesini istiyorsanız en büyük desteği, Başkanımız Osman Nuri Ekim'e ve Ahmet Metin Genç başkanımıza vermeniz lazım. 31 Mart'tan sonra 4 yıl seçim olmayacak. Desteği verdiğinizde bu süreçte hizmetlerin peşinden koşacağız. Akçaabat'tan şüphemiz yok ama ne kadar yüksek bir destek verirseniz elimiz o kadar güçlü olur. İşimiz hizmet, gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz. Çok daha güzel işlerle Akçaabat'ta ve Trabzon'da sizlerle birlikte olacağız" dedi.

A44013A5 4E72 4638 A30D F9Ef4Ee2Cb66

BAŞKAN EKİM'İN PROJELERİ ŞU ŞEKİLDE;

Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarına Katıldı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarına Katıldı

- Akçaabat’ta yeni Meydan
- Akçaabat Sahil Park 2. Etap Düzenlenecek
- Akçaabat Sokak Sağlıklaştırma 2. Etap Çalışmaları yapılacak
- Ortamahalle Sokak Sağlıklaştırma 2. Etap Çalışmaları yapılacak
- Akçakale Bölgesi Turizmin Merkezi olacak
- Akçaabat Yıldızlı Kesintisiz Sahil Düzenleme Çalışması
- Akçaabat’ta yeni bir müze kazandırılacak
- Hıdırnebi – Karadağ Turizm Bölgesi
- Uçarsa Şelalesi ve Çevresi Turizme Kazandırılacak
- İlçemize Kadınlara Özel Plaj Kazandıracağız
- İçerisinde Plaj Barındıran ilk ve tek Millet Bahçesi
- Akçakale – Mersin Plaj Düzenlemesi
- Hıdırnebi ve Akçakale’nin Karavan Park
- Rahman Camii Çevresi Düzenlemesi ve Otogar
- Akçaabat Atatürk Bulvarı 2. Etap Düzenlenecek
- İlçemize Piknik ve Mesire alanı kazandıracağız
- İlçemize ait 2 adet Sentetik Saha kazandıracağız
- Yöresel Ürün Satış Pazarı oluşturacağız
- Tarım ve Çiftçi Desteği Devam edecek
- İlçemize Yeni bir Kütüphane kazandırıyoruz
- Trabzon Üniversitesi Bölgesine Kitap Kafe ve Öğrenci Destekleme Merkezi
- Akçaabat İtfaiye Merkezi Amirilği
- Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi
- Her Mahalleye Yeni Yaşam alanları Çocuk oyun Parkı
- İlçemize Engelsiz Park ve Erişilebilir Yaşam Alanları
- Aile Destekleme Merkezleri yapılacak
- Mersin – Akçakale, Salacık – Darıca Atık Su Şebekesinin Yenilenmesi
- Sosyal Destek Hizmetlerimiz devam edecek
- Spor faaliyetlerimiz artarak devam edecek
- Kültür sanat faaliyetleri olmadan belediyecilik olmaz
- Sanat Akademimizin kapasitesi arttırılacak
- Hanımlar Kültür Evi ve El Sanatları Desteklerimiz devam edecek
- Üniversite Öğrencilerine ve Gençlerimize Yönelik Festivaller
- Çevre Dostu Akçaabat- Akçaabat Kart

1Cc2Cf1E Adbe 4E51 93Db Ce7A28Bd6801

TAKİP EDİLECEK İŞLER

- Güney Çevre Yolu- Pulathane Bulvarı
- Hafif Raylı Sistem
- Akçaabat Şinik OSB 2. Etap - Küçük Sanayi Sitesi Kamulaştırma ve İnşaat Süreçleri
- Yeni Emniyet ve Karakol Binasının yapımı
- Yeni Adliye Binasının tamamlanması- Doğalgaz Çalışmaları

Editör: Ömer Altıntaş