31 Mart Yerel seçimleri sonrası Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen Ahmet Metin Genç mazbatasını aldı.

I M G 2257

Başkan Genç, Trabzon Adliyesine gelerek mazbatasını aldı. Genç, saat 16:00'da yapılacak devir teslim töreni ile resmen görevine başlamış olacak.

Mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Ahmet Metin Genç şu ifadeleri kullandı;

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özel’i Kabul Etti Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özel’i Kabul Etti

Öncelikle ben Trabzon’un bir evladı olarak, yerel yöneticilik yapan biri olarak da seçimlerin huzurlu şekilde sükûnet içerisinden olmasından dolayı başta şehrimizin valisine teşekkür ediyorum. İl seçim kurulu, ilçe seçim kurullarını tebrik ediyorum.

I M G 2249
Halkımız iradesi sandığa yansımış o irade tüm gerçekliği ile birlikte tescillenmiştir. Emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçime katılan aday olan siyasi partilere ve adaylarına teşekkür ediyorum. Görevimizi resmi olarak devralıyoruz. Kıymetli halkımıza teşekkür ederim. Bu irade 5 yıllık dönem zarfında önemli bir sorunluluğu sırtımıza yükledi. Bu güzel şehrimize büyükşehir belediye başkanı olarak hizmet edecek ve güzel şehrin daha yaşanabilir olması adına gayretimizi ortaya koyacağız. Bu süreci beraber göğüslediğim başkanlarımıza cumhur ittifakına teşekkür ediyorum. Büyük emek ortaya koyuldu. Bu da sandığa yansıdı. 18 ilçe belediyemizde seçilen değerli başkanlara, 716 mahalledeki değerli muhtarlarımıza ve meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Editör: Ömer Altıntaş