Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “İlk yarı dengede bir oyun vardı. Bireysel performans olarak savunma olarak yediğimiz gol vardı. Oyuna ortak olmak istiyorduk. Oyunun sıkıntılı gideceği belliydi. Sonrasında Bakasetas hamlesi yaptık. İkinci, üçüncü ve dördüncü goller ayağımızda yediğimiz gollerdi. Bunun bir bahanesi olamaz. Rakibin gollerinde kayıplarımız var. Bireysel savunma performansları var. Çok şık olmadı. Yapacak bir şey yok. Daha fazla çalışacağız. 4 gün sonra bir maç var. Ortak olmak istedik ama rakip geldi ve vurdukları gol oldu. Oyuna ortak olamadık. Burası büyük bir camia. Az da olsa tarihinde vardır. Perşembe günü önemli. Bizim üçüncülük hedefimizde yakışmayan mağlubiyet olsa da hedefimizde duruyoruz. Umarım bunun tedavisini yaparak yolumuza devam ederiz” ifadelerini kullandı.

IMG_8451-3

BAKASETAS AÇIKLAMASI

"Bakasetas’ın transferi gerçekleşti kendisine teşekkür ediyoruz. Son güne kadar etik ve düzgün davrandı. Kadro dışı mı diyelim başka bir şey mi diyelim. Ömür 99 doğumlu akademiden çıkmış Trabzonspords bütün kupaları kazanmış ve hizmet etmiştir. Kulübün içindeki adı Ömür Avcı’dır. Zaman zaman fiziksel ve zihinsel yorgunluklar olabilir. Ömür de inişleri çıkışları dalgalanmaları yaşıyor. Zihinsel ve enerjisini toplayacak bir durumu oluşturmak için verdiğimiz bir karar. Abdülkadiri nasıl kazanabiliriz. Verilen kararlar tamamen Ömür’ün kazanılmasından yanadır. O bizim evladımızdır. Karar budur. Kadro dışı kelimesi benim için zor bir kelime değil. Umut benin döneminde alınan bir oyuncu. İnsanlar ayrılmak isteyebilir bulunduğu kurumdan. Ayrılma istediğine her zaman saygımız vardır. Ayrılana kadar işlerini yapma durumu vardır. Sağlıkla ilgili bir durumunun olmadığı düşüncesinden karar almış olduk."

"Antrenmana katılmalarını bekliyorum dedim. Sosyal medya kullanmıyorum yanlış yerlere çekildi. Bu kararları beraber aldık. Başkan Doğan beni buraya getiren ve destek olan şampiyonlukta zemin hazırlayan maddi manevi katkısı olan daima çalışan birisi. Bizim ilişkimizi ne para ne de ayrılık bozabilir. O Trabzonspor’un gerçek taraftarı."

"25 puan almış takımdan bahsediyoruz. Bugün şık olmadı. İki takım ayrıldı, puan ekonomi ve oyuncu olarak da ayrıldı.  Gerçekçi oyunlarla puan aldık. Gerçekçi oyunlar oynayacağız. Bugün biraz oyuna ortak olmak istedik ama geniş oyunda kompakt olamayınca cezalandırıldık."

"Dünyanın En Büyük Şehir Takımı" olarak 5 dakikada 37 bin bileti satın alan taraftarlarımıza teşekkür "Dünyanın En Büyük Şehir Takımı" olarak 5 dakikada 37 bin bileti satın alan taraftarlarımıza teşekkür

"Biz hiçbir oyuncuyu kaybetmek isteyiz. Ömür Türk futbolu için bir değerdir.  Trabzonspor ve Abdülkadir arasında ortak bir noktada buluşulur. Umut Bozok ayrılmak istedi. Orsic için Şubat sonu Mart başı gibi konuşuluyor. Denswil bireysel olarak çıkmaya başladı. Fizyoterapistlerle çalışmaya devam ediyor."

SAVUNMA DEĞİŞİKLİKLERİ İLE İLGİLİ GELEN SORUYA 
Abdullah Avcı: "Trabzonspor olarak oyunu kendi kalemizden kurmuyoruz. Tıpla oynamak ilişki kurmak lazım. Oralardan kurmamız lazım. Hüseyin iyi gidiyordu Mehmeti biraz daha derinlikte kullanırız diye düşündük. Oyunu biraz daha hakim olmak için hamleler yaptık. Biraz daha teknik topa sahip olma isteğimiz vardı. 2-3-4 rakip seni bireysel performansla cezalandırıyor. Çok fazla puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu bir hata oyunudur. Birinci bölgede kurulmaması gerektiğini yapıyoruz. 2. Ve 3. Bölgede sahip olmak gerekiyor. Bir iki kere direkt oynadı. Trabzonspor’un şu an tek boşluğu var senelerce zorluğunu yaşadı. Ciddi mesai veriyoruz. Doğru oyuncu bulursak katacağız belki 1-2 tane katacağız. Mevki olarak değerlendirmiyoruz hangisi uygunsa alacağız."

Editör: Haber Merkezi