Trabzonsporumuzun UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda 6 Ekim Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Monaco maçının biletleri 30 Eylül Cuma günü (bugün) saat 15:00’de satışa çıkıyor.

Sınırlı sayıda olan misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulacak olup fiyatları 700 Türk Lirası (36€ - 37$) olarak belirlenmiştir. Bilet satışı, misafir tribün kapasitesi dolduğunda veya 4 Ekim Salı günü saat 17.00’a kadar devam edecektir.

Karşılaşma için toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek olup, bir kişi yalnızca bir adet bilet satın alabilecektir. Taraftarlarımızın bilet satışının gerçekleşeceği https://e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde kendilerinden istenen tüm bilgileri (adı-soyadı, doğum yeri-tarihi, uyruk, bulunduğu ülkenin vatandaşlık numarası ve e-mail adresi) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir.

Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. 1 ve 2 yaş taraftarlarımızın stada girişi ücretsizdir.

Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra kâğıt biletlerinizi müsabaka günü Monaco saati ile müsabakaya 2 saat kala misafir takım tribünü bilet gişesinden teslim almaları gerekmektedir.

Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek ve bilet satışı gerçekleşmeyecektir.

Taraftarlarımız Monaco II. Louis Stadyumu’na giriş biletlerini, e-bilet.trabzonspor.org.tr’den satın aldıktan sonra mail adreslerine gelen onay formu ile birlikte alacaktır.

Taraftarlarımız giriş biletlerini Monaco saati ile müsabakaya iki saat kala e-mail adreslerine gelen onay formu çıktısını alarak ve pasaport ile karşılaştırılması yapılarak misafir takım tribün bilet dağıtım gişesinden giriş biletini temin edebilecektir.

Buna göre taraftarlarımız e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinden aldıkları biletler ile Monaco saati ile müsabaka saatine 2 saat kala misafir takım tribünü gişesi önünde toplanarak toplu olarak karşılaşmanın oynanacağı II. Louis Stadyumu’na gidecektir.

Stadyum yol tarifi için lütfen tıklayınız.

Dikkat edilecek hususlar;

- Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.

- Taraftarlarımızın güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.

- Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Monaco kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşıkarşıya kalabilecektir.

- Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vs. stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.