Trabzonsporumuzun UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Rusya Premier Ligi takımlarından Rostov oldu.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekiminde, Türkiye'den Beşiktaş'ın dahil olduğu Şampiyonlar Ligi play-off turu, Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor'un da yer aldığı UEFA Avrupa Ligi play off turu eşleşmeleri belirlendi. Beşiktaş'ın rakibi İngiliz ekibi Arsenal olurken, Trabzonspor Rus temsilcisi Rostov, Kardemir Karabükspor da Fransa'nın köklü takımlarından St. Etienne ile eşleşti. Tüm temsilcilerimiz ilk maçlarını kendi sahasında oynayacak.

İsviçre'nin Nyon kentinde, Türkiye saatiyle 13.00'te düzenlenen kura çekiminde seribaşı olmayan Beşiktaş, seribaşı takımlar içindeki en güçlü takım olan Arsenal'le eşleşti. Siyah Beyazlılar ilk maçı Türkiye'de oynayacak.

İlk maçlar 19 ve 20 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Eğer Beşiktaş bu turda elenirse, yoluna Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

spor toto süper lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yer alamayacağı turnuvaya, lig ikincisi Galatasaray direkt grup aşamasından katılacak.

İŞTE TÜM EŞLEŞMELER


Maribor (Slovenya) - Celtic (İskoçya)
Salzburg (Avusturya) - Malmö (İsveç)
Aalborg (Danimarka) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi)
Steaua Bükreş (Romanya) - Ludogorets (Bulgaristan)
Slovan Bratislava (Slovakya) - BATE Borisov (Belarus)
Beşiktaş (Türkiye) - Arsenal (İngiltere)
Standard Liege (Belçika) - Zenit (Rusya)
Kopenhag (Danimarka) - Bayer Leverkusen (Almanya)
Lille (Fransa) - Porto (Portekiz)
Napoli (İtalya) - Athletic Bilbao (İspanya)