TRABZONSPOR'DA RİJKAARD SESLERİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Lucescu ve Ramos’tan umduğunu bulamayan Bordo-Mavililer’de, bir dönem Türkiye’de görev yapan Frank Rijkaard ismi seslendirilmeye başlandı.

Trabzonspor’da teknik direktör konusunda sürpriz bir isim gündeme geldi. Mircea Lucescu ve Juande Ramos görüşmelerinden sonuç alamayan Bordo-Mavililer’in, 2009-2010 sezonunda Galatasaray’da görev yapan Frank Rijkaard ile ilgilenmeye başladığı öğrenildi.

Genç oyunculara büyük önem veren, Messi’yi 17 yaşında Barcelona’da oynatarak dünya futboluna kazandıran Hollandalı çalıştırıcı için Başkan Muharrem Usta’nın nabız yoklanması talimatını verdiği belirtildi.

Türk futbolunu yakından tanıyan ve Trabzonspor’u ‘50. Yıl’ hedefine ulaştırma konusunda birikime fazlasıyla sahip olan deneyimli çalıştırıcı ile önümüzdeki günlerde temasa geçileceği bilgisine ulaşıldı. En son Suudi Arabistan Milli Takımı'nda görev yapan Frank Rijkaard’ın her fırsatta Türkiye’yi özlediğini dile getirirken, Bordo- Mavili ekibin teklifine sıcak bakabileceği seslendirildi. Yönetim her ihtimale karşı Di Matteo ve Walter Mazzarri’yi yedekte tutuyor.