Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken son günlerde Euro’nun 7 TL’yi geçerek astronomik rakamlara ulaşması büyük sorun yarattı.

İstanbul’a getirilen Morteza ve Anthony ile büyük ölçüde anlkaşma sağlayan bordo mavililer Euro kurunun aşırı yükselişi nedeniyle bu transferlere resmi olarak noktayı koyamadı.  Euro’nun düşüşe geçmesini bekleyen  Trabzonspor yönetimi, en az zararla transferleri gerçekleştirmek istiyor.

Konuyla ilgili Haber61’e konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu da transfer görüşmelerinin sürdüğünü dile getirerek “ Euro’nun durumu ortada. Hem bizim için hem de diğer kulüpler için oldukça zor bir durum. İnanılır gibi değil. Bu oyun para ile oynanıyor ve gelirinizin olmadığı borcunuzun dağları aştığı noktada sıkıntı yaşıyorsunuz. Ancak bu işin içinden çıkacağız ve toparlanacağız. Hemen karamsar olmaya gerek yok” dedi.

Ağaoğlu ayrıca Başakşehir mağlubiyeti için de takımda eksiklerin olduğunu belirterek “Burak yok, yeni transferler Vahid ve Hosseini yok.  Ünal hocanın yapabilecek hamleleri çok kısıtlı kaldı. Bazı oyuncularımız da gününde değildi. İlerleyen dönemde her şey daha iyi olacak. “ ifadelerini kullandı.