Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi mağlup eden Trabzonspor'da genç oyuncular Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk olarak konuşan Yusuf Yazıcı "Çok mutluyuz güzel bir galibiyet aldık. Buna ihtiyacımız vardı. Hem taraftarın hem bizim ihtiyacımız vardı. Burada Uğurcan ve Hüseyin'e ayrı parantez açmak istiyorum. Çok iyi oynadılar. Altyapı gerçeğini ortaya koydular." dedi.

Abdülkadir Ömür de altyapıya dikkat çekerek "Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Dördümüz aynı anda oynamak çok önemliydi. Altyapıda dördümüz aynı takımdaydık. Altyapının önemini gösterdik. Çok mutlu ve gururluyuz. Biz altyapıdan çıakrak Trabzonspor'un gelecei olmak istiyoruz. Bazen sinirleniyorlar kızıyorlar ama bize destek versinler"" ifadelerini kullandı

Uğurcan Çakır şans bulduğu için hocalarına teşekkür ederken "Bana bu şansı veren teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Güzel kurtarışlar yaptım ama sonuç önemliydi. Umarım Türk futboluna uzun süreler hizmet ederim. Hedegim burada bu formaya layık oldukça giymek. " şeklinde konuştu

Hüseyin Türkmen ise "İlk kez ilk 11 maçımda böylesine büyük bir maçla başlamak çok önemliydi. Çok şükür iyi oynadığımı düşünüyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Taraftarların bize destek vermesini istiyorum." dedi.