Trabzonspor Taraftarı Kucka'yı İkna Etti 

Trabzonspor, Instagram’da yayın yapan Kucka’yı mesaj yağmuruna tutarken, Milanlı yıldız “How are you Trabzon” sözleriyle transfer ışığı yaktı. Başkan Usta “Sizden korkulur” mesajıyla taraftarlara övgü yağdırdı

 Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Trabzonspor'da Milan'ın Slovak ön liberosu Juraj Kucka’nın transferi için Trabzon’da seferberlik ilan edildi.

Sosyal medya platformu Instagram’dan canlı yayın uygulaması başlatan oyuncuyu mesaj yağmuruna tutan taraftarlar, “Trabzon’a gel” çağrısı yaptı.

Şaşkınlık yaşayan 30 yaşındaki yıldız, “How are you Trabzon?” (Nasılsın Trabzon) diyerek yoğun ilgiye karşılık verdi. Bu gelişme “Transfer bitiyor” yorumlarını beraberinde getirdi. Taraftarın bu transferdeki etkin rolü, başkan Muharrem Usta’yı da etkiledi.

Usta, sosyal medya hesabından, “How are you Trabzon? Sizden korkulur” yazarak taraftarları övdü.

DURICA İKNA ETTİ 
Milan ile pazarlık halinde olan Karadeniz ekibi, oyuncu ile anlaşma noktasına gelirken, Trabzonspor’un Slovak savunma oyuncusu Jan Durica da bu transferde etkin rol oynuyor.


Durica’nın, Kucka’yı büyük ölçüde ikna ettiği, Milan’la anlaşılmasının ardından transferin açıklanacağı bildirildi. Kucka, geçen sezon 23’ü 11’de olmak üzere 30 maça çıktı, 3 gol, 2 asist yaptı.


KHACHERIDI'YE 3 GÜN SÜRE
Bu arada Karadeniz ekibinin kanca attığı Dinamo Kiev'in stoperi Evgen Khacheridi’ye G.Saray’dan sonra Yunan PAOK’un da talip olması Muharrem Usta yönetiminin canını sıktı.

Dinamo Kiev’le bir yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki 1.98’lik Ukraynalı kuleye teklifini yapıp beklemeye geçen yönetim “Üç gün içinde kararını ver, yoksa diğer adaylara yöneleceğiz” diyerek rest çekti.



7 İSİM KAMPTA YOK
Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal, 2 Temmuz tarihinde Macaristan’da başlayacak olan yeni sezon hazırlık kampına Sefa Yılmaz, , Musa Nizam, Sheidaev, Aykut Demir, Ramazan Övüç ve Batuhan Artaslan’ı davet etmeyerek kendilerine kulüp bulmaları istedi.

Bu futbolcular ayrılmamaları halinde Trabzon’da bir antrenör nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına start vermek zorunda kalacaklar.