Trabzonspor, Türkiye'yi ve kulüplerini Avrupa'nın diğer birçok futbol kulüplerine göre avantajlı hale getiren Capital Block ile resmi olarak imza atan ikinci Türk futbol kulübü oldu. Capital Block başlangıçta Trabzonspor'un önümüzdeki aylarda iki NFT arzı yapmasına yardımcı olacak. Bunlardan biri de, kulübün önceki şampiyonluklarını kutlamak. 
 
NFT arzının ötesinde, Capital Block kulüp için bir NFT yol haritası geliştirerek, kendisinin ve hayranlarının tutkularına dayalı bir NFT stratejisinin nasıl oluşturulacağı konusunda uzman tavsiyesi ve rehberlik sağlayacak.
 
Capital Block CEO'su Tim Mangnall, duyuruyla ilgili olarak şunları söyledi: "Tutkulu taraftarlar tarafından takip edilen müthiş bir futbol takımı olan Trabzonspor ile bu ortaklığı duyurmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz. Trabzonspor taraftarları artık kulübün ilk NFT arzını beklemeye başlayabilir. Kulüp Süper Lig'de bu kadar güçlü bir konumdayken, bu sezonun sonunda başka bir NFT arzı ile kutlama yapmayı umuyoruz. Daha fazla Türk futbol kulübünün kendi NFT serilerine sahip olmanın avantajlarının farkına varmasıyla birlikte, Türk futbol taraftarları için taraftar katılımı üzerine yaratılacak birçok yeni fırsatı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu aynı zamanda Avrupa futbol pazarında da NFT'lerin öneminin genel olarak anlaşılmasını da artıracaktır."
 
Trabzonsp