TRABZONSPOR KUPADA FIRTINA ESTİRDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Trabzonspor ile Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında Avni Aker'de karşı karşıya geldiler. 

Karşılaşmanın 31. dakikasında sahalarda ender görülebilecek bir olay yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Erkan Engin, Aykut Demir'in ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı müdahale sonrası penaltı kararı verdi fakat daha sonra kararını değiştirerek "çift vuruş" dedi. Nazilli Belediyesporlu oyuncular karara itiraz etse de bir şey değişmedi. 

Kullanılan çift vuruşta Yılmaz Özeren yerden sert vurdu ancak kaleci Esteban Alvarado, sol kale direğinin dibinden bu topu çıkarmayı başardı. 

İlk yarının sonuna 3 dakika daha ilave edildi fakat bu dakikalarda da gol sesi çıkmadı. 

Trabzonspor ile Nazilli Belediyespor, soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler. 

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'le başladı. 

Yusuf Erdoğan'dan harika gol

Bordo-Mavililer, ikinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi bir oyun sergiledi. 52. dakikada genç futbolcu Yusuf Erdoğan, ceza sahasının gerisinden sol ayağıyla falso vererek müthiş bir gole imza attı. 

Yusuf, Adanaspor ile oynanan kupa maçında da iki güzel gol kaydetmişti. 

Nazilli Belediyespor, 68. dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Yüksel Kayaalp ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Yılmaz Özeren, iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ancak top sol kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.

72. dakikada direkten dönen takım bu kez Trabzonspor oldu. Yusuf Erdoğan'ın ortasında gelen topa hareketlenen Muhammet Beşir'in kafa vuruşunda top üst direkta patladı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu mücadelesinde Nazilli Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek 5'te 5 yaptı ve puanını 15'e yükseltti.