Trabzonspor Kulübünden Ödül Yağmuru 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Trabzonspor Kulübü Uluslararası Spor Yarışmalarında dereceye girip ödül alan Sporcuları Ödüllendirdi. Kadir Özcan Gençlik Geliştirme konferans salonunda gerçekleşen törene Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve sporcular katıldıi Törende açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu : Trabzon sadece kentimizi değil ülkeyi temsil eden başarılı bir kulüp, amatör sporcularımızın uluslarası arenalarda yaptıkları başarılarla gururlandık.

AĞAOĞLU;ASKF BAŞKANI CAHİT ERDEM'E TEŞEKKÜR ETTİ 

Trabzon bir spor kenti trabzon bir spor kenti. bizim amacımız kentimizdeki genlerimizin tamamnına yakın bölümünün spor ile iç içe yaşaması ve ülkemizi temsil etmesi. sadece futboldan ibaret bir kulüp değiliz. geldiğimizden beri altyapı ile ilgili yaptığımız çalışmaları basın ve kamuoyu ile çalışacağız.  ASKF Başkanı Cahit Erdem abimiz, ülkede amatör kulüpleri başarısı için savaşan yönetim kurulu üyesi arkadaşımız. Böyle bir şahsiyetle çalışmak büyük bir onu ve avantaj. Dönüp Paralimpiklere baktığımız zaman gelen madalyaların yüzde 30’u Trabzonlu oyunculardan geliyor.  Biraz daha emek verildiği zaman Trabzon’da amatör sporların nereye geleceğinin açık göstergesi. Yıllardır bahsettiğim şey altyapı olmadan üst yapı olmaz. Trabzon’un altyapısını kullanamadığımız aşikar. Altyapı ile geldiğimiz günden beri çok ciddi çalışmalar yaptık. Eksikleri gidererk program dahilinde kadro oluşumunu harekete geçirdik. Bizim en büyük projemiz Trabzonspor’un altyapı projesidir. Bu kulübü kurtaracak olan sizlersiniz. Altyapıya bugün yapılan 1 liralık yatırım 10 sene sonra 50 lira olarak geri dönecektir. Bir kaç sene içerisinde Türkiye’nin de değişik şehirlerinden altyapımıza oyuncular monte ederek Trabznspor için gelir kaynağı oluşturmak zorundayız. 

ADAMLAR BİZİM MODELİMİZİ ALIP UYGULUYOR MİLYON DOLARLAR KAZANIYOR

Bende bir kıskançlıktır. Bizim modelimizi alıp biziden para kazanan kulüp var. 1.200 batırmış kulübüz. bizim modelimizi kullanan kulüp milyonlar kazanıyor. İsmini söylemek istemiyorum. Altyapıya yatırılan yatırımlar taraftarı ilgilendirmez, 3 direğin içinden girmesini ister. Elimizden geldiğince kaynak yaratmaya çalışacağız. Çok ciddi çabalar içerisindeyiz. 1461’i biliyorsunuz altyapıdaki ilk durak. Haluk Şahin, yönetici arkadaşımız ciddi emekler sarf ediyoruz adeta yatıp kalkıyor. Bu emeklerin hiç biri karşılıksız kalmayacaktır. Trabzonspor’un geleceği için çalışan emek veren insanlar Allah onlardan razı olsun. Sevgili sporcularımızı uluslarası arenada gösterdikleri başarı için kutluyorum. sadece kentimizin değil ülkemizin gururu olacağız, lider olacağız, öncü olacağız. Biz ilk defa 1924 senesinde olimpiyatlara katıldı. Paris olimpiyatlarına atletizm dalında Trabzon’dan komple oyuncu gitti. Süleyman Rıza Kuğu, kitabını yazdım. Cumhuriyetin daha 1. yılında Trabzon’dan çıkıp Paris’e giden yolculuk. Türkiye’yi herşeyden önemlisi Trabzon’u 1 tek sporcu temsil etti, o da buradan gitit. Hepinizin bir Süleyman Rıza Kuğu olmanınızı diliyorum. Bu kenti ve ülkeyi sporda layık olduğu yere taşıyacağını muhafaza ediyorum.

AĞAOĞLU'NDAN ENGELLİ RAMPASI UYARISI

Paralimpik, Atletizm, Boks, dalında ödüller veren Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nun uyarısı damga vurdu. Kürsüde ödül töreni düzenlenirken kürsüye çıkamayan Abdullah Öztürk için konuşan Ağaoğlu “Aslında bu bizim ayıbımızdır. bu kürsüye yürüyerek çıkılmazi tekerlekli sandalye ile çıkılmalı.Bir dahaki toplantıda bunu düzeltelim. bu konuya dikkat edelim sayın genel sekreterim. “