Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney hakemlere yüklendi.

Bordo-Mavililerin genel Sekreteri Köksal Güney, bu sezon hakemlerin kendilerini mağdur ettiklerini ifade ederek, “İnsan hata yapar ama bu hataların peş peşe bize yapılması insanın içine kurt düşürüyor” dedi

Trabzonspor’da hakem isyanı… Bordo-Mavililerin Elazığ deplasmanında son dakikalarda verilmeyen penaltısı ve Emre Güral’a yapılan hareketin kırmızı kart olduğunu söyleyen Trabzonspor genel Sekreteri Köksal Güney, “Hakemler maçın ağırlığını kaldıramadı. Özellikle bizim lehimize yaptıkları hatalar maçın kaderini değiştirdi. Hakemler cesur karar veremediler. Korkak davrandılar. Hakkımızın yendiğini düşünüyorum” dedi.

Sezon başından bu yana çok fazla hakemlerle ilgili konuşmadıklarını belirten Köksal Güney, “Özellikle ikinci yarıdan itibaren bizim lehimize bir çok hakem hataları yapılıyor. İnsan hata yapar düşüncesindeyiz ama bu kadarda hep te bize karşı hataların yapılması insanın içine kurt düşürüyor. Yani kısacası bu sezon hakemler tarafından çok mağdur edildik. İnşallah bundan sonra aynı hataları tekrarlamazlar” dedi.