TRABZONSPOR AYNI ANDA ÇİFTE NİKAH KIYDI

 Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzonspor’un yeni transferi Giray Vural ve tekrar takıma katılan Jose Bosingwa için Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde imza töreni düzenlendi.
Törene Trabzonspor Genel Saymanı Orhan İlarslan, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ve basın mensupları katıldı.

Orhan İlarslan toplantıda yaptığı açıklamada “anlaşmaya vardığımız çok değerli iki arkadaşımız bugün imza atacak. Herkesin çok sevdiği Bosingwa geri geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Güray ise çok iyi bir çıkış yakaladı. Hem Trabzonspor’a hem de Türk milli takımına büyük katkılar yapacağını düşünüyorum” dedi.

Yılmaz Büyükaydın “Güray sürekli takip ettiğimiz ve aramıza katmak istediğimiz bir oyuncuydu. Soner ve Alper’e yeni takımlarında başarılar diliyorum. Bosingwa bizim kaliteli bir oyuncumuz sakatlık sonrası bazı nedenlerle aramızdan ayrıldı. Ameliyatının başarılı geçmiş olması, antrenman durumunun iyi olması ve bize yaklaşımı çok önemli oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu yaklaşım bazı sorunları ortadan kaldırdı. Eski günlerindeki başarıları yakalayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Güray Vural, kendi adına çok mutlu olduğunu belirterek, “Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum ve gururluyum. Bugüne kadar yapmış olduğum mücadeleyi Trabzonspor forması ile de sürdürürüm. Ben elimden geleni yapacağım. Takım olarak ta Trabzonspor’u layık olduğu yere taşıyacağımızı düşünüyorum” dedi.

BURADAN HİÇ GİTMEDİM

Herkese teşekkür eden Bosingwa, “Benim buraya dönemi sağlayan yönetim kuruluna ve takım arkadaşlarıma teşekkürler. Taraftarlara teşekkürler. Buradan gerçekten hiç gitmemiş bir oyuncu gibi aralarına aldılar. Sonsuz keren bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buradan kalben ve beynen ayrılmamıştım bu nedenle yuvama döndüğüm için mutluyum” şeklinde konuştu.

ŞANS VERİLİRSE OYNARIM

Güray, Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupasında Akhisar Belediyespor ile yapılacak olan karşılaşmada oynayıp oynamayacağı ile ilgili soruya “Şuanda antrenman eksiğim yok. Hazırım. İlk maçında Akhisar ile olamsı da benim şansım herhalde. Hocam görev verdiği müddetçe oynarım. Ben Trabzonspor’un futbolcusuyum. İnşallah tur atlayan taraf biz oluruz” dedi.


BENİM İÇİN İMKANSIZ

Bosingwa,  Akhisar Belediyespor maçında oynayıp oynamayacağı ile ilgili soruya “Bir sakatlık süreci geçirdim ama antrenmanda yapıyorum ama pazartesi imkânsız görünüyor ama en yakın tarihte oynamak isterim” dedi.

TARAFTAR EN BÜYÜK ETKEN

Jose Bosingwa geri dönmesinde taraftarın ne kadar etkili olduğu sorusuna “Trabzon’a yedeni gelmesinde taraftarın ne kadar etkisi oldu? Buraya adım attığım ilk günden beri benim yanımda oldular. Tüm takım arkadaşlarımızın yanında oldular. Tekrar buraya dönüşümde çok önemli bir faktör oldular. Buraya gelmemde en önemli faktörlerin başında geliyor taraftar.” dedi.

Bosingwa Trabzon tarihinde gidip geri gelen ilk yabancı futbolcu olduğu ile ilgili soruya ise “Trabzon tarihinde ilk defa böyle bir şey olduğunu bilmiyorum. Profesyonelliğimizin de ortaya koyduğu bir şey. Buradaki insanlar benden bende onlardan memnunum. Bir kez daha bu çatı altında birleşmemize emek gösterenlere teşekkür ediyorum” dedi.