Trabzonspor'un dün 17.30’da gerçekleştirdiği antrenman öncesi düzenlenen törende Zokora’ya Kaptan Onur tarafından kemençe hediye edildi.

Zokora törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “2 yıldır buradayım. Geldiğim sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmiştik. Bu benim için çok keyifliydi. Buraya geldiğimde benim için en büyük sürpriz Burak Yılmaz gibi bir oyuncunun performansıydı. Performansıyla büyük bir sürpriz yaşattı bana. Buraya gelmeden önce onunla ilgili hiçbir bilgim yoktu ama buraya geldikten sonra çok başarılı bir performans sergiledi. Artık benim için ayrılık vakti geldi. Birçok yerde, birçok şehirde birçok ülkede oynadım. Artık buradan da ayrılıyorum”

Zokora, Trabzon’da çok iyi dostluklar kurduğunu da belirterek, “Türkiye'yi gerçekten çok seviyorum. Burası benim için çok kozmopolit bir ülkeydi kozmopolit bir şehirdi Trabzon. Türkiye Ligi benim kariyerime çok şey kattı. Burada gerçekten çok iyi dostluklar edindim. Birçok insanla tanıştım. Burada  dostluk çok önemli. Bu şehirde yaşarken dostlarınızın olması çok önemlidir. Artık Brezilya’ya focuslanmış durumdayım.  Kendi ülkem adına dünya kupasında mücadele edeceğim. Şu anda en yakında o turnuva var ve bende oraya odaklandım” dedi.