HURMA'NIN İLK İCRAATI ONUR KIVRAK'I KADRO DIŞI BIRAKMAK 
Haber : www.trabzonhaber24.com Haber Merkezi 
Trabzonspor, Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçı öncesi Onur Kıvrak şokuyla sarsıldı. Üsküp'te bu akşam yapılan antrenmana katılmayan Onur Kıvrak'a, moralinin bozuk olduğu gerekçesiyle sportif direktör Süleyman Hurma tarafından süresiz izin verildiği belirtildi.

Takımın bu akşam yaptığı antrenmana katılmayan Recep Onur Kıvrak'ın önce izinli olduğu söylendi. Ancak gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine Sportif Direktör Süleyman Hurma, antrenman sahasından ayrılırken, "Onur'a morali bozuk olduğu için izin verdim. Morali düzelirse aramıza döner, düzelmezse de kendisi bilir" ifadesini kullandı.


Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın, bugün akşam antrenmanı öncesinde otelde Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartışma yaşadığı ve bu olayın ardından Hurma tarafından antrenmana çıkmasının istenmediği ileri sürüldü.

İddiaya göre kriz şu şekilde gelişti; Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören sportif direktör Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı. Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!

Maçta oynaması şüpheli

Onur'un bu tarzından rahatsız olan Hurma, "Senin kafan karışık. Biraz dinlen. Antrenmana çıkma" dedi. Hurma, gelişmeden teknik direktör Şota Arveladze'yi de haberdar etti. Bu şok gelişme sonrası Onur Kıvrak'ın perşembe günü Rabotnicki mücadelesinde de forma giyip giymeyeceği de merak konusu oldu.

Öte yandan TRT muhabiri Barış Yurduseven yaşanan olayı doğrularken, Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.