Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor sevdalılarına hizmet etmek için başkan olduğunu belirterek, "Trabzonspor’da çok şeyi değiştirdik, o yüzden bizi sevmeyen çok insan var Trabzon’da. Trabzonspor'u bu duruma düşüren insanlardan hesap sormak lazım" dedi. 
 
Akyazı Trabzonlular Derneğinin açılışına katılan Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un, tüm Trabzonluların ortak noktası olduğunu anlattı. 
 
Bordo Mavili kulübü yönetmeyi çocukluktan beri istediğine işaret eden Hacıosmanoğlu, kulübü şampiyonluğa ulaştıran kişinin de büyük sevgiyle karşılaşacağını dile getirdi. 
 
Bu nedenle kendisini henüz kulüp başkanı görmediğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:
 
"Ben Trabzonspor Başkanı değilim, sadece Trabzonspor sevdalılarına hizmet etmek için başkan oldum. Trabzonspor’da çok şeyi değiştirdik, o yüzden bizi sevmeyen çok insan var Trabzon’da. Trabzonspor'u bu duruma düşüren insanlardan hesap sormak lazım. Bu, ayrı bir şey ama sadece sağda, solda transferlere harcanan paraları demiyorum, nemalanan kısımlardan kestiğimiz senelik 10 milyon liranın üzerinde para var." 
 
Açılış törenine Hacıosmanoğlu'nun yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.