Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Son yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın sahasında meydana gelen olayların görüntülerini göstererek açıklama yapan Hacıosmanoğlu, “Verilecek cezayı umursamıyoruz” dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, olaylı geçen Fenerbahçe maçının ardından bugün Hüseyin Avni Aker Stadı toplantı salonunda basının karşısına çıktı. Trabzonspor – Fenerbahçe maçında yaşanan olayların büyütüldüğünü ve son 3 yıl da Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın sahalarında yaşanan olayların görüntülerini izleterek cevaplayan Hacıosmanoğlu, “Ne yazık ki bir hafta boyunca yaptığımız sağduyu çağrısı, maçta takımımız bu sene gösterdiği performansın üzerinde bir performans gösterip maçtan galip ayrılacak bir oyun tarzı ile sahadaydı.  Ama biz kendi takımımızı oynatmamak için elimizden geleni yaptık. Karşımızda belki de en rahat yeneceğimiz Fenerbahçe sahadaydı” dedi.

STATTA UEFAK HASARLAR VAR

Statta her hangi bir hasar olmadığını da kaydeden Hacıosmanoğlu, “Stada baktınız mı bende baktım. O kadar büyük olayların olduğunun gösterildiği Trabzon’da ufak hasarlar dışında bir şey yok. Trabzon’u yerden yere vurmaya kalkanların ezeli rakiplerimizin maçlarında hem statlarının hem de stat dışlarının şehirleri ne hale getirdiğinin görüntüsü ortada” dedi.  

NE HOCANIN BAŞI YARILDI, NE DE POLİS ARACI DEVRİLDİ

“Trabzon’da evet istemediğimiz olaylar oldu” diyerek sözlerine devam eden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:
“Hiç kimsenin tasvip etmediği, Türkiye’de hiçbir yerde olmaması gereken olaylar oldu. Ama hiç bir yerde ne oyuncu kovalandı. Ne hocanın yardımcısının başı yarıldı. Ne polis araçları devrildi. Ne de istasyonlar yakılmaya çalışıldı. Bunların hepsi kendini temiz göstermeye çalışanların kendi provokasyonları ile yapılanlardır. Ama Trabzon’da hiçbir zaman onların statların da ve dışında yapılan eylemler yapılmadı.  Bu demek değildir ki biz haklıyız. Onlar yaptı biz daha azını yaptık. Bunların minimize edip bunları yapmamamız gerekiyor. Bu şehir medeni bir şehirdir her zaman”

İNSANLARIN BİR DOLUM NOKTASI VAR… EYLEM YAPANLARA FATUR KESMEK DOĞRU DEĞİL

Yaşanan olayları toplumsal bir reaksiyon olarak ifade eden Hacıosmanoğlu, bu durumun eğitim ve eğitimsizlikle ayrılmasının doğru olmadığını kaydetti.  Hacıosmanoğlu, “İnsanlar diyor ki, “2 senedir bu olaylar olmuyordu Trabzonspor – Fenerbahçe maçlarında” İnsanların dolum noktası vardır. “2 senedir olmuyor” dediğiniz noktada evet bir yargı süreci vardı adaletin yerine gelmesini bekleyen geniş bir kitle vardı. Sonucunda malumunuz ki hem ceza hem de sportif yargı son noktayı koymuş, Türk futbolunda Trabzonspor’un 2011 yılında çalınan şampiyonluğu hem içerde hem de dışarda tescillenmiş noktada iken siz hala adaleti tescil etmeden Türk futbolunu yönetmeye kalkarsanız elbette ki insanların size göstereceği reaksiyon olacaktır. Bu adaletsizlik düzelmediği sürece bu olayların düzeleceğini tahmin etmesinler. Sadece bu yüzden eylem yapanlara, olay çıkaranlara bu faturayı kesmenin doğru olmadığını düşünüyoruz. Her ne kadar tasvip etmesek de” dedi.

KENDİ BEYANATLARI ORTAMI GERİYOR MU?

Hacıosmanoğlu, kendi beyanatlarının ortamı gerdiğini ileri sürenlere de cevap vererek, ““Seçildiğimiz günden beri verdiğimiz beyanatlar ortamı geriyor” diyenler var. Ne yapalım oturalım mı? Kendi haklarımızı savunmayalım mı? Biz Trabzonspor’un menfaatlerini koruma adına hiçbir gücü tanımadığımız laf söylenmesi gerekenlere zamanı geldiğinde laf söyleyeceğimizi deklare ettik. Bizim ortamı gerdiğimizi iddia ediyor aklı evveller. Ama bizim emeğimizi çalan kulübün başkanı bırakın sadece bizim söylemlerimizi bu ülkenin bütün değerlerini tehdit ediyor.
Bugüne kadar herkesi tehdit eden, basını medyayı tehditleri ile susturan, federasyonu ile tehditleri susturan insanlar bu ortamı bu hale getirmedi de bizim emeğimizin çalındığı yerde emeğimizi almak için verdiğimiz mücadele bu ortamı bu hale getirdiyse bundan kimsenin kuşkusu olmasın bu tavrımız devam edecek” şeklinde konuştu.

VERİLECEK CEZAYI UMURSAMIYORUZ

Verilecek cezayı umursamadıklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, “Türk futbolunun adil ve adaletli yönetilmesi kimsenin kimseden korkmadığı sadece kuralları, kanunların çerçevesinde uygulayan o iradeyi ortaya koyan yönetim anlayışı ile gerçekleşecektir.  O yüzden bizim bu maçla ilgili alçağımız cezayı umursamıyoruz. Bizim hatamız biz hatamız karşısında cezamız neyse onu çekeriz. Ama bize bu cezaları verenlerin, bize hiçbir ceza vermeseler de, istedikleri kadar ceza verseler de, onların uyguladığı adaleti dün kabul etmiyorduk bundan sonra da kabul etmeyeceğiz. Ama sonuçta uygulayıcı onlardır. Elbette ki cezalar verecekler, biz de çekeceğiz. Ama sonuçta Türk futbolunu yöneten 18 kulübün kaldı ki bazı kulüplerin katılmamasına rağmen Kulüpler Birliği başkanı ve diğer kulüp başkanları ile görüşüp, konuşup Türk futbolunun özerk hale gelmesi bir karar almalıyız.  Kulüplerin kendi iradeleriyle tarafsız, güdümlü federasyonlar değil,  özerk federasyon başkanları seçme zamanı gelmiştir. Eğer bunlar gerçekleşmezse, gücü olan kulüplerin başkanlarının seçtiği federasyonlarının yönettiği bu ülkede hangi taraftarı suçlarsanız suçlayın, olayları faturasını kime keserseniz kesin, bunların önüne alamayacağınız aşikardır” dedi.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDECEK Mİ?

 Olağanüstü Genel Kurula gidip gitmeyeceği ile ilgili soruya Hacıosmanoğlu, şu şekilde yanıt verdi: “Biz seçildiğimizde bize, bu şehrin önde gelen insanları “bu ekonomik durumla Trabzonspor gelecek sezon, orta sıralarda oynarsa bu bir başarıdır” diyordu. Biz bu kulübün 5 senede bu hale getiren biz değiliz. Trabzonspor’u tarihi borçlanmanın içinde devraldık. Borç önemli değil çevirirsiniz. Ama 2017’nin sonuna kadar bütün gelirleri temlik edilen bir kulüp devraldık ve onu ayakta tutmaya çalışıyoruz.
Biz Trabzonspor’a ne zaman zarar verirsek onu aldığımız gibi bırakmasını biliriz. Ama biz şuan da mevcut haliyle nasıl ayakta tutarız onun hesabını yapıyoruz. Bunları başaracağız. Ne zaman o inancı kaybederiz geldiğimiz yer olan tribüne gitmeyi de biliriz”

SAHAYA ATILAN YANICI MADDELER İÇERİ NASIL GİRDİ?

Sahaya atılan yanıcı maddelerin içeri nasıl sokulduğunu kendisinin de merak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Bende merak ediyorum, bunların stada nasıl girdiğini. Bunun arkasında büyük bir provokasyon olduğuna inanıyorum. Araştırmalarımız devam ediyor. Bulduğumuz zaman paylaşacağız” dedi.

HAKEM KORİDORDA ÖZÜR DİLEYEREK MAÇI TATİL ETTİ

Hakemle koridorda konuştuklarını ve kendisinden özür dilediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Bütün federasyon temsilcileri ve hakem arkadaşımız ile konuştum. Sonuçta yaşanan olayları elbette üzüntüyle karşıladık. Kendisine maça devam etmesini söyledim. Eskiden kurallar vardı. Anons edilirdi. Yeni kurallara göre, içeri girdiğinde maç tatil ediliyor. Hakem, olayların daha büyüyeceğini büyümeden bu şekilde kapanmasını söyledi.  Özür dileyerek maçı tatil etti. Biz gerekli bütün girişimleri yaptık. Ama atmosferin hakemlerin maçı yönetme şekli ortada kalktığını çıkan olayların Trabzonspor’a daha büyük zarar vereceğini söyledi. Bunun üzerine söyleyecek bir şey kalmadı” diye konuştu.

TRABZON VALİSİNİN AÇIKLAMALARI YANLIŞ

Trabzon Valisinin maçtan önce yaptığı “Binaların tepesinden balkonlarına kadar önlem alacağız” sözlerinin hatırlatılması üzerine Hacıosmanoğlu, “Ben İspanya’daydım. Oradan konuştum. Bu tür baskıların Trabzonspor seyircisinin tepki verdiğini daha zorluk çıkaracağına bu tür konuşmalardan kaçınması gerektiğini söyledim. Trabzon insanına ne kadar baskı gücü kurarsanız ters teper. Biz 70 bin kişi ile yürüdük ama en ufak bir taşkınlık olmadığını söyledim.  Önlemler alabilirsiniz, ama bunu kamuoyu ile paylaşmanız doğru değil.  Yanlış ve düşük bir cümleydi. Sayın Valimiz onu düzeltir diye düşünüyorum. Trabzonspor seyircisine önceki yıllarda nasıl baskı yapıldığını ve onun karşısında tepki gösterildiğini biz biliyoruz. Biz bu şehri yönetenlerin de bilip ona göre hareket etmesi gerekirdi”  ifadelerini kullandı.

VALİYE VERİLEN ONUR ÜYELİĞİ BELGESİ: BENDE ÜZÜLDÜM O ANDA OLMAMASI GEREKİYORDU


Vali Abdil Celil Öz’e ‘Onur Üyeliği’ belgesinin verilmesine ise, “Onur üyeliği belgesi, ilginç bir tesadüftü. Bende üzüldüm o anda olmaması gerekiyordu. Her gelen valiye divan kurulu böyle uygulamalar yapılıyor. Onlarda göndermişti, kulüpte duruyordu. Biz yemekteydi, dönüşte biz de verdik.  Bu maç öncesine gelmesi bir tesadüftü. Sanki vali o açıklamaları yaptı da bizim hoşumuza gitti algısı yaratmak biraz saygısızca bir yaklaşım oldu” dedi.

KARABORSAYA DÜŞEN BİLETLER

Fenerbahçe maçında karaborsaya düşen biletlerle ilgili olarak ise, “Maçtan sonra öğrendim. Onu yapanları ben araştırıyorum. Kim yaptıysa kulüp olarak da sizle paylaşırız. Trabzonspor’un menfaatlerini korumak üzere buradayız. Bizim de tasvip etmediğimiz konudur” diye konuştu.

ÇAKIROĞLU HER HALDE BAŞKANLIĞI DÜŞÜNÜYOR

Çakıroğlu ile ilgili de konuşan Hacıosmanoğlu, “Evet biz seçildiğimiz andan itibaren 3 yöneticinin istifasını istedik. Sonrasında Yaşar Aşçıoğlu istifa etti. İstifasını kabul etmemem gerekiyordu. Kendisini de aradım bunu söyledim. ‘hakkını helal et’ dedim.
 Sebahattin Çakıroğlu bizim arkadaşımızda biz yönetime aldık. Her halde kendisinin başkanlık hayali var. Bizim yönetim tarzımızı beğenmeyebilir. Bizim o soyadına saygımız var, herkes soyadına yakışan taraf olur. Onun da haklı olduğu taraflar olabilir. Kendisi ağır bir ameliyat geçirdi. Bu görevler geçicidir. Ama insanların yaşadığı dostluk arkadaşlıklar devam eder. Bizim bu kulüpten istikbal beklentimiz bugün de yok yarın da olmayacak.
Ekonomik olarak güçlü iseniz sahada ve saha dışında güçlü olursunuz. Bu kulübü 5 senede bu hale getiren insanlardan, biz 1 sene istiyoruz. Bir sene içerisinde kulübün sahada ve ekonomik olarak düzeni değiştirmezsek,  kimsenin bize görev hatırlatmasına gerek yok. Biz bu görevi bırakıp, sevdalısı olduğumuz renkleri takip etmek için tribüne geçmesini biliriz” dedi.

YÖNETİCİ ENGİN KARA, YÖNETİCİLERİ DÖVDÜRMEK İSTEDİ

Trabzonspor’da yönetimde ki görevlerinden dün istifa ettiğini açıklayan Engin Kara ile ilgili olarak ise Başkan Hacıosmanoğlu dikkat çeken iddialar ortaya attı. Hacıosmanoğlu, “Engin Kara görevlerinden istifa etmedi. Yaklaşık 1 hafta önce kulüpte onun alakası olmadığı birimle yapmış olduğu davranıştan dolayı yönetici arkadaşlarla kulüpte kavga ediyor. Yönetici arkadaşlara hakaret ediyor.  Kendisi yetmiyormuş gibi 2-3 araba ile 3-5 kişiyi çağırıp kulübün güvenlik kapısında arkadaşlarını dövdürme hesabı ı yapan bir insanın benim olduğum yerde görev almasının hiçbir imkanı yok. Bu arkadaşımızı kardeşim olarak göreve aldığımız zaman o yönetimdeyse birçok kişi “oy vermem” dedi. Bu şartlarda yönetime aldım. Kendi yönetici arkadaşlarını dövdürmek için kulübün kapısına insanlar çağıran bir kişinin bu kulüpte yönetimde olmaması gerek. Görevlerinden istifa etmedi. Yöntemi kurulu arkadaşlarımızın isteğiyle görevlerinden alındı. Fenerbahçe maçı sonrasına bırakmıştık” dedi.

CEZAYA İTİRAZ ETMEYECEĞİZ BU DEVEDE SİNEK KALIR

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili alınacak cezaya itiraz etmeyeceklerini de sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, “2 maç fazla almışımız 3 maç eksik almışız. Türk futbolunda ki adaletsizliği düzeltmeyen bugün ki kaosun sahiplerinin vereceği 3-5 maç cezayı indirin diye bir talebimizin olmaması noktasında yönetim kurulu üyeleri ile değerlendireceğiz. Onlardan öyle bir talebimiz olmayacak.  Niye olmayacak çünkü,  Trabzonspor’un 2011 yılında eleştirsek de emeklerine saygı duymamız gerek.  Başkanından, yöneticisine, futbolcusundan, teknik direktörüne taraftarın verdiği emeği karşılığında geleceği çalınmış Trabzonspor’un bu haklarını, haklarını iade etmeyen federasyonun onlara reaksiyon gösteren bu toplumun yapmış olduğu olaylardan dolayı verecekleri  ceza bizim son çalınan şampiyonluğun verilmemesi noktasında devede sinek kalır. Onun için hiç önemli addetmiyoruz. Onların verecekleri cezaya alacakları hiçbir karara saygı duymuyoruz. Bunu deklare ediyoruz zaten. Kulüpler birliği başkanı ile konuşup gerekirse kulüpler birliğinde de değişiklik yapıp bu adaletsiz düzenin temsilcisi olanların o koltuklardan uzaklaşması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

KONYA MAÇINDA TARAFTARI ALMAYARAK HATA ETTİK

Konya maçında, Trabzonspor taraftarlarının tribüne alınmaması yönünde yaptıkları istekle hata yaptıklarını da kaydeden Hacıosmanoğlu, “Hata yaptık. Konya maçında taraftarlarımızı da üzdük. Burada provokasyon var. Bunu araştırıyoruz. Provokasyonun  nedenlerini ve arkasındakileri paylaşacağız. Konya seyirci alsaydık ceza sınırındaydık, Fenerbahçe maçını seyircisiz oynasaydık. Samimiyetle söylüyorum, hafta içerisinde çocuklarla beraberdim. İnançları sonsuzdu. Maçı nasıl başladıklarını sizlerde gördünüz. Burada sadece Fenerbahçe’yi yendiğinizde  değil 4. Sıraya geliyorsunuz. Bir ivme kazanacaktınız, bir moral kazanacaktınız.  Biz seyircisiz oynasaydık Trabzonspor o sahadan çok rahat galibiyetle ayrılacaktı” dedi.

OLAYLAR TRABZONSPOR MENFAATLERİNİ KORUMASI GEREKEN YERLERDEN OLDU

Hafta başında taraftar grupları ile beraber kahvaltı yaptıklarını ve grupların bulunduğu yerden bir olay gelmesini beklemediklerini de kaydeden Hacıosmanoğlu, “Ben hafta başında taraftar gruplarının hepsiyle kahvaltı yaptım. Onlara sizlerden rica ediyorum, Trabzonspor’un menfaatini düşünerek sadece takımı destekleyelim. Galip gelerek, dünya da milyonlarca Trabzonspor taraftarını coşturalım.  Ancak nerde olaylar oldu,  taraftar gruplarının olduğu yerden olaylar oldu.  Aslında olaylar nereden bekleniyordu,  bağımsız olarak gelen tepki gösterecek olan maraton veya kapalı tribünden gelecekti. Bu işin organize olduğunu, Trabzonspor kötü oynasa Fenerbahçe baskı altına alsa, tepki koyabilirsiniz. Trabzonspor top oynuyor. Maçı soğutmak için biz hareket yapıyoruz. Bunun Trabzonspor’a katkısı var mı?. Burada art niyet var. Elbette bunun sorumlularını bulacağız. Trabzonspor’un taraftar grubu diye grupları olmayacak. Trabzonspor’un şehri zaten taraftar grubu olacak. Biz Trabzonspor’da ki hedeflerimizi aşama aşama yerine getirirsek bu şehirde tribünlerde neler olacağını kimlerin orada yer alacağını hep beraber göreceğiz. Herkesin beklentisi bağımsız gelen veyahut dışardan organize edilerek eylem yapılacağı düşünülen bir yerden ama bakıyorsunuz ki Trabzonspor’un menfaatlerini koruması gereken yerden taraftar gruplarının olduğu yerden yapılıyor bu eylemler. Tahrik yok mu tahrik var” dedi.

TEMSİLCİ VOLKANIN KÜFÜRÜNE ŞAHİT OLDUM DEDİ RAPORUNA YAZMADI
Federasyon temsilcisi ile ilgili de konuşan Hacıosmanoğlu, “Federasyon temsilcisi, gözlemcisi ile koridorda konuşuyorum. Bizim menajerimiz Serkan Ünver’de söylüyor. Bu kaleci ısınmaya çıkarken küfrettiğini el hareketini yaptığını gördün mü diyor? “Evet o da gördüm yazacağım” diyor. Bende şahit oldum bu konuşmaya. Aradım “Niye yazmadınız bunu” diyorum. O da “Ben görmedim görsem yazarım. Namusum üzerine yemin ederim” diyor. Ama orada birkaç kişi arasında konuşuyor ve “Gördüm yazacağım” diyor. Sanki biz orada sana bir şey mi yapacaktık.  Orada öyle söylüyorsun da neden raporunda farklı yazıyorsun. Sahada provokasyon var. Onur, Kasımpaşa maçında kısa mesafe yerinden çıktığı için sarı kart görüyor. Ama bu maçta Emenike konfeti geliyor ona, sağına soluna bir bakıyor birkaç dakika sonra sanki mermi yemiş gibi kendini yere atıyor. Kaleci de koşarak oraya geliyor hakem neden sarı kart vermiyor. Gol oluyor koşarak yedek kulübesine geliyorsun, Melo’nun hareketi haftalarca  konuşuldu. Ama buna normal sevindi diyorlar. Art niyetli olduğunuz oradan belli. Zaten ortam gergin, gerelim buradan kopsun. Galip gelemeyeceklerini bildikleri için, bu maç tatil olsun dediler” dedi.

ERSUN YANAL 2011 ŞAMPİYONU TRABZON DEDİ
Ersun Yanal’ın “2011 şampiyonu Trabzonspor” dediğini kaydeden Hacıosmanoğlu,  sert sözlerle yüklendi. Hacıosmanoğlu, “Fenerbahçe’nin başına gelmeden önce 15 gün önce hocası bir televizyon kanalında “ 2011 yılı şampiyonu Trabzonspor” dedi. Bu şehrin ekmeğini yiyen Ersun hoca dedi bunu.  Özer, faul atışını kullanacak, Fenerbahçeli futbolcular kullandırtmıyor. Niye orada kullandırtmıyor. Orada engelliyorlar ki tepkiler büyüsün diye. Hakem olarak neden müdahale etmiyorsun.  Sen takımın teknik direktörüsün. Rakip oyuncu serbest vuruş kullanacak onun yanında ne işin var.  Sahanın içine adımını niye atıyorsun. Oyuncu sana yerine git diyor. Sanki bizim oyuncu ona küfretmiş pozisyonunda oluyor. Her şeyden önemlisi o takımın başına geçmeden önce 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor demiş hocasın. Hakem maçı tatil etmedi saha içerisinde yürüyor, maraton koşusuna katılmış gibi niye içeri koşuyorsun. Sana yakışıyor mu. Bu şehrin ekmeğini yemişsin.  Bu şehir sana birisi bir şey mi yapacak? Bunlara baktığımızda taraftarımıza da hak vermiyoruz değil.  Ama bunlara cevap verirsek biz zarar göreceğiz.  Ama hiç birisi mazeret değil bunların. Biz yapmayacaktık tahriklere gelmeyecektik. Onlara vereceğimiz en büyük ceza yenip evlerine göndermekti” dedi.

BELKİ DE TRABZONSPOR BAŞKANLIĞINI BIRAKIRIM

Fenerbahçe  ile Trabzonspor’un arasının ne zaman düzeleceği ile ilgili soruya, Hacıosmanoğlu dikkat şekilde cevap verdi. Hacıosmanoğlu, “Emek hırsızlarının Fenerbahçe’nin başında durduğu sürece, Trabzonspor’un çalınan emeği iade edilmeyeceği sürece bizim bu mücadelemiz devam edecek. Ama bu Trabzon insanına yakışan şekilde devam edecek.  Bizi agresif insan olarak gösteriyorlar, ama bizim emeğimizi çalan insanın muhtırası ve bir de hakem hatası olursa hiç kimseyi durduramayız dedikten sonra Federasyonun neler yaptığını biliyorsunuz. Burada 70 bin kişi yürüdü. Onlar Bağdat caddesinde Pazar günü, zaten 50 bin kişi yürüyor. Bazen kalabalık olursa 100 bini de buluyor.  Trabzonspor sevdalıları, ümitsizliklere kapıldığı anda, hakkını alamadığı anda, o şehirde yürüyecek bana sayın valimiz dedi ki, “Senden tek ricam var taksime çıkma”  Bende “ Bizim Gezi ile işimiz yok, bizim hedefimiz İstinye” dedim. Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. Biz sadece çalınan hakkımızın geri iade edilmesini istiyoruz. Türk futbolu içerde bağımsız değil, ama dışarda hiç değil. UEFA ve FİFA’nın bu ülkeye yaptırımı olmayacağını düşündüklerinde, yanılacaklarını hep beraber göreceğiz. Bu mücadelenin sonunda biz eylem yapanlara nasıl eylem yapıldığını göstereceğiz. O eylemin sonunda ben de belki Trabzonspor başkanı olarak bu kulübün başında kalmayacağım” dedi.

BİR DAHA Kİ SENE FENERBAHÇE OLMAYABİLİR

Seneye Fenerbahçe ile maç yapmama gibi bir karar alınıp alınmayacağı ile ilgili soruya Hacıosmanoğlu, “Zaten bu sezon kapandı. Bir daha ki sene hangi tarihe denk gelir bilmiyorum ama, Fenerbahçe bizimle maç yapacak konumda olmayacak” dedi.