Trabzonspor Medical Park, geçtiğimiz sezon 27 hafta takımın başında görev yapan ve bu sürece 13 galibiyet sığdıran başantrenör Hakan Demir'le nikah tazeledi.

Trabzonspor Medical Park Başkanı Abiş Hopikoğlu ile genel menajer Nihat Mala'yla İstanbul'daki WOW Hotel'de bir araya gelen başantrenör Hakan Demir, kendisini bir sezon daha bordo-mavili renklere bağlayan imzayı attı. Başkan Abiş Hopikoğlu, çok büyük sıkıntılara ve şanssızlıklara rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Emekleme dönemi olarak gördüğümüz geçen sezonun ardından bu yıl çıtayı biraz daha yükseğe koyacağız. Trabzonspor Medical Park'ın 2014-2015 sezonundaki net hedefi Play-off olacak. Bu nedenle geçtiğimiz sezon başarılı bir çizgi yakalayan, görev yaptığı 27 haftalık sürece 13 galibiyet sığdıran Hakan Demir'le yola devam etmeyi uygun gördük. İstikrarlı bir çizgide ilerleyeceğiz" dedi.

Başkan Hopikoğlu, Trabzonspor Medical Park'ın, genel menajer Nihat Mala idaresindeki profesyonel ekibine çok güvendiklerini de ekleyerek, "Ekibimize gereken yetkiyi verdik. Hedeflenen başarıyı yakalayacak bir kadronun kurulması için kollar sıvandı. Transferler için antrenörümüz Hakan Demir'in raporları doğrultusunda gereken adımlar, sabırlı bir politikayla atılacak. Trabzonspor Medical Park gelecek yıl tüm Trabzonluları mutlu eden, basketbolseverlerin hepsinin de beğenerek izleyeceği bir takım olacak" diye konuştu.