"Erkan Trabzon'a Hayırlı Olsun"
"Erkan Zengin beğendiğimiz bir futbolcu. Hocamız istiyor diye, telefon ettik. Bizim buradaki rolümüz bu kadar. Bizim ismimizi karıştırmayın. Eskişehirspor'la görüşeli 20 gün oldu. Erkan Zengin konusunu açtığımız yok. Onu 2 milyon 250 bin euro'ya Trabzonspor'a vermişler. Hayırlı olsun. Erkan mağduriyeti olduğuna inanabilir. Gider problemini halleder. Açıklamalarında, 'Beni zorla bir yere gönderemezler' demek istiyor. İnsan haklarına göre de yollayamazlar. Sonra fikrini değiştirirse bilemem."

'BABA, BİZE GÖRE ÇOK' DEDİM
"Ozan Tufan için biz 4 milyon euro verebileceğimizi söyledik. Bursaspor '10 milyon euro' deyince, 'Baba bize göre çok' dedim. Kapattık biz bu konuyu. Forvet için çalışmalarımız sürüyor. Kimse devre arasında kaliteli oyuncusunu vermek istemiyor. Kiralık almak istiyoruz. Emre Belözoğlu ve Emenike'nin ayrılması söz konusu değil. Emre bizim en değerli oyuncumuzdur."

YA GÖMÜ BULDULAR, YA DA BORÇ ALDILAR
"Bana Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kaynağını soruyorsunuz. Valla akla gelen iki şey var; ya bir yerden gömü buldular ya da borç para alıyorlar. Ben başka türlü yakıştırma yapamam. Biz hesap ediyoruz, para veremiyoruz. Biz de yaptık transfer. 13 milyon euro'ya Emenike'yi aldık. Ama siz bana bir oyuncu hediye ederseniz hayır diyemem. Belki de biri de Trabzonspor'a hediye ediyor.

ZARARIMIZ 110 MİLYON EURO
3 senede 90 milyon euro Fenerbahçe'nin zararı var. Her yıl şampiyon olmuyoruz ama ilk ikideyiz. Basit hesap yapıyorum. 20 milyon euro da taraftardan koy. 110 milyon euro etti. 300- 400 milyon TL sadece Şampiyonlar Ligi'nden kaybımız var. Zaten borcumuz da o kadar. Galatasaray kulübü, bunları almış olmasına rağmen rekor borçları var.