Peres şunları söyledi;


SAKATLIKTAN İYİ DÖNDÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM

Hocamızla aramızda geçen güzel bir şakaydı. Düşündüğünüzde ciddi bir sakatlıktan bahsediyorsunuz. Bu tip sakatlıklarda erken dönmek mümkün olmuyor. Böyle sakatlıklar da önemli olan iyi ve hazır dönebilmek. Bende bunu başardığımız düşünüyorum. Oynayarak özgüveni kazandığımda takıma yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

EDİN İLE ARAMIZDA SIKI BİR BAĞ OLUŞTU

Edin ile aramızda sıkı bir bağ oluştu. Birbirimizi iyi anladığımızda iyi performans gösterebiliyoruz. Özellikle geçen sene aramızda iyi bir bağ oluştuğunu düşünüyorum. Oda bende sakatlık yaşadık. O da döndü çok iyi durumda o da döndü iyi durumda. Çok çalışarak daha iyi olacağız ve ligin ikinci yarısında geçen sene gösterdiğimiz performansı göstereceğiz.

ŞAMPİYON TAKIMIN HEDEFİ ŞAMPİYON OLMAKTIR

Geçen sene bu takıma baktığınızda iki iyi takım görebiliyorsunuz. Bu seneye baktığınızda daha yarışmacı bir takım görebilirsiniz. Aramıza çok yetenekli arkadaşlarımız katıldı. Herkesin en iyisini göstermesi ile geçen sene şampiyon olduk. Burada değildim belki ama her zaman takım arkadaşlarımızın yanında olmaya çalıştım. Birlikte zaman geçirip daha iyi birbirimizi anlayıp hazır olacağız. Şampiyon takımın hedefi şampiyon olmaktır. Bizde bu yolda ilerliyoruz.

Trezeguet: Üzerine koymak istiyoruz
Trezeguet: Üzerine koymak istiyoruz
GERİ DÖNÜŞÜM KOLAY OLMADI

6 uzun ay dolu. Geri dönüşüm kolay olmadı. Belki kısa gibi görünüyor ama bir futbolcunun sakatlık dönemini atlatması kolay değil. Kendinizi görüyorsunuz ama bunu saha içinde test etmek gerekli. Neyi ne kadar yapabiliyorsunuz. Eskisi kadar yapabiliyor musunuz? Dünde benim adıma iyi bir test oldu. Sakatlığa bağlı olarak ağrı hissetmedim. Kendimi iyi hissediyorum ve iyiye doğru gidiyorum.

YABANCI KURALINI HOCAMIZI VE YÖNETİCİLERİN DÜŞÜNMESİ LAZIM

Ben işimi en iyi şekilde yapıp takıma yardımcı olamaya çalışıyoruz. Yabancı kuralını hocamızı ve yöneticilerin düşünmesi lazım. Temel amacımız Trabzonspor için çalışmak. Benim porsiyonumda oynayan arkadaşlar var. Onlara saygı gösteriyorum. Hocamız kime şans verirse o da sahaya çıkınca diğer takım arkadaşları ile taraftarlar için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI HEP FAVORİDİR

Brezilya milli takımı tabi ki favorilerden bir tanesi. Sadece bu Dünya kupasında değil hangi dünya kupasında olursa olsun Brezilyandan bahsettiğinizde favori diye aklınızdan geçirirsiniz. Daniel Alves benim yakın arkadaşlarımdan bir tanesi. Kendisini uzun zamandır tanıyorum ve ne kadar yetenekli olduğunu biliyorum. Harika bir insan olduğunu biliyorum. 39 yaşındaki bir insanın Dünya Kupasında hala genç bir oyuncu gibi, ilk maçına çıkarmış gibi oynaması çok saygıyı uyandıran bir durum. Neden orada olduğunu ve olması gerektiğini herkese gösterdi diye düşünüyorum.

BİRAZ CANIM YANACAK

Çok önemli bir maçtan bahsediyorsunuz ve bu tür önemli maçları her oyuncu oynamak ister. Bu maçları oynamak kolay değildir. Taraftarınızın önünde oynuyorsunuz. İyi bir sonuç almanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Bende sahada olmak isterdim. Biraz canım yanacak, sahada olmayı isterdim. Maçın önemini biliyoruz. Gayet iyi çalışıyoruz. Aradaki puan farkını kapatıp geçen seneki başarıyı yakalamak istiyoruz.