BAŞKAN İBRAHİM SAĞIROĞLU SALİH DURSUN'UN ADINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Galatasaray – Trabzonspor maçında, hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart göstererek tarihe geçen Salih Dursun'un , ismini Yomra'da bir Caddeye verdi. 
 Yomra belediye meclisinin Mart ayı toplantısında  oy çokluğu ile alınan karar sonrasında, tabela anında caddeye asılmış ancak caddenin resmi açılışı yapılmamıştı.  Yomra’da Liman Bölgesine giden bölgeye caddeye ismi verilen Salih Dursun’un da katımıyla gerçekleşen açılışta, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile birlikte kurdelayı kesti. Caddenin açılış törenine Salih eşi ve oğlu Yusuf Eymen ile birlikte katıldı...

 FUTBOLUMU ONA GÖRE SERGİLİYORUM

Salih, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, dikkat çeken ifadeler kullandı. Salih, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten benim için çok heyecanlı. Gururlu, duygusal bir gün. O yüzden benim çok teşekkür edeceğim insanlar değerli ağabeylerim büyüklerimiz. Onlara canı gönülden teşekkür ediyorum burada olmayanlarada.. Ama benim için ayrı bir önem teşkil eden Yomra Belediye Başkanımız İbrahim beye çok teşekkür ediyorum. Böyle bir şeye beni layık görmesi. Anlatılmaz duygu. Karadenizli insanlar gerçekten canı gönülden yürekli insanlar. Ben de Sakaryalıyım. Çok Trabzonlu Sakarya'da var. Ben de buraya kolay şekilde adepte sağladım. Trabzonluluğu burada öğrendim. İnsanlar Trabzonspor'u çok seviyor. Hayat felsefesi olarak görüyor. Bende futbolumu ona göre sergilemek istedim. Elimden geldiğince savaştım. Herşeyi belki doğru yapmadım yanlış şeylerimiz de oldu.

TRABZON HALKI MÜCADELE EDEN FUTBOLCULARI SEVİYOR 
Ama şunu anladık ki, Trabzonspor halkı sahada mücadele eden futbolcuları, canı gönülden yüreği ile sahaya koyuyorsa ona sahip çıkıyorlar. Bunun örneğini kendimde gördüm. Bazen kötü oynadığım, iyi oynadığım oldu. Ama şunu anladım. Taraftarlarımız sahada yüreğini ortaya koyup elinden geleni yaptığını görüyorsa ondan mutlusu olmuyor. Evet ben böyle bir şeye layık görüldüm. Yomra halkına teşekkür ediyorum. Ama şunu söylemem gerekiyor ki bizim efsanelerimiz var. Bizim diyorum kendimi Trabzonsporlu olarak görüyorum. Geçmişte yaşadığımız efsanelerimiz benim için onlardır. Evet biz bir şeyler yaptık. Yüreğimizi ortaya koyduk. Ama onlarda geçmişte çok büyü şeyler yaptı. Gerçek efsanelerin onlar olduğuna inanıyorum. O yüzden onlara da benim için açtığı caddeyi, Trabzon'un her yerinde efsanelerin isimlerini yaşatmamız gerekiyor. Bu bir başlangıç olarak görüyorum. İnşallah bunlar olur. Gerçek efsanelerin isimlerini yaşatmaya devam ederiz.  İnşallah bu sene Avrupa Kupalarına katılırız. O da olmadı inşallah seneye Şampiyonluk yaşarız. 

SALİH DURSUN BEN TRABZONSPORLUYUM 
Ben Trabzonspor'da kalsam da kalmasamda ben Trabzonsporluyum. Trabzonspor'u her zaman destekleyeceğim. Buranın farklı olduğunu 2 yılda anladım. İnşallah Trabzonspor farklı yerlere gelecek" dedi.  Salih'in ardından Başkan İbrahim Sağıroğlu'da bir konuşma yaptı. Sağıroğlu'nun ardından caddenin açılışı yapıldı.