BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU AKYAZI'YA SON NOKTAYI KOYDU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün Eyof Parkında   Trabzonspor Akyazı Stadyumu'nun isim hakkının kararını Trabzonspor yönetimi mi?, Spor Bakanlığı mı?, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı mı vermeli tartışmasına son noktayı koydu. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu Kurmayları Trabzon Büyükşehir Genel Sekreteri Davut Çakır,Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya,TİSKİ Daire Başkanı Recep Köksal ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu ve diğer daire amirleri ile Basının karşısına çıktı. 
Akyazı’da yapımı süren Trabzonspor Stadyumu ile ilgili isim hakkı konusunda karar verildi. Trabzonspor Stadyumu’nun isminin kararını tamamen Trabzonspor Kulübü Yönetimi verecek.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrüküoğlu, stadyumun isminin Trabzonspor yönetimi tarafından verileceğini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, 2 yılını değerlendirdiği basın toplantısında, ”İsim hakkını Trabzonspor karar versin. Zira bu çok önemli bir kaynak oluşturacaktır. En doğrusu budur” dedi.
 
Öte yandan Başkan Gümrükçüoğlu, Beşirli’den Ganita’ya deniz dolgusuyla oluşacak alanla ilgili, “Burada 800 dönümlük alan oluşacak. Beşirli tahkimat ihalesi yapıldı. Kütlesel bir dolgu alanı değildir. Sosyal donatıları düşünülerek, hobi merak anlamıyla kayıklarını bağlayabilecekleri alan olarak oluşturulmuştur” dedi.