Ağaoğlu: Transferi Açıkladı 
Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, transfer görüşmelerindeki son durumu anlattı. İranlı stoper Morteza Pouraliganji ve Gençlerbirliği’nden ayrılarak Trabzonspor’a gelmek isteyen Zeki Yavru defterlerinin kapandığını söyleyen Ağaoğlu “Morteza’nın istekleri bitmek bilmiyordu ,Transferi askıya aldık. Zeki Yavru’yu da şu anda düşünmüyoruz” dedi.

 
İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva’da forma giyen Anthony Nwakaeme transferine de değinen Ağaoğlu, “Anthony’nin kulübü 1.1 milyon Euro (7.9 milyon TL) istiyor. Bu bedelin de peşin olarak ödenmesini talep ediyorlar. 

AĞAOĞLU;YUSUF’A TEKLİF YOK 

Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. ‘Yusuf’a teklif yok’ Yusuf Yazıcı-Real Sociedad iddialarına da açıklık getiren Başkan Ağaoğlu, “Bize ne teklif yapıldı, ne de başka bir şey var. Birileri bir şeyler söylüyor ama dikkate alacağımız şeyler değil. Düşündüğümüz rakamları telaffuz eden olursa, masaya otururuz. Şu anda sağdan, soldan dolaylı gelen rakamlar bize çok uzak” ifadelerini kullandı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun istifa ettiği iddialarının da doğru olmadığını kaydeden Ağaoğlu, “Hayrettin bey bizden 2 gün izin istedi. Çok yoruldu dinlenmek istedi. Bizde ‘Tamam’ dedik. İstifa yok” diye konuş