Abdullah Avcı: "Trabzonspor her zaman yarışın içinde vardır, olmaya da devam edecek."

Trabzonspor, bugün Ankaragücü ile deplasmanda karşılaştı. Karadeniz Fırtınası maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamayınca karşılaşmadan 1 - 1 berabere ayrıldı. 
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bir ilk yarı, iki takım adına da karışık. Kimsenin oyuna girmediği, topun bazen havada bazen yerde.. Zemin çok kötü. Oyunu bir türlü elimize alamadık, rakipte eline almadı. Tatsız tutsuz, keyifi olmayan oyun vardı. İkinci yarı kısa kısa hamleler yaptık. İkinci yarı tamamen bizim elimizdeydi. Topa daha iyi sahip olduk. Doğru zamanda golü de bulduk. Duran top, korner, penaltı.. Belki 5 dakika olsa başka bir hamle yapıp başka bir yöne evrilebilirdi. Oyunun ikinci yarısına giren oyuncuların performanslarından memnunum. 13 maçlık bir süreci geride bıraktık. Toplamda 22 maçı geride bıraktık. 22 maçın lig adına değerlendirmesini, analizini, güçlü güçsüz yanlarını, neler yaptık, neler yapamadık oyuncu profillerini değerlendirmesini yapacağız. Ona göre planlama yapacağız. Buradan çıkıp uzaklaşıp, tekrar toparlanacağı… Trabzonspor her yarışın içinde vardır. 3’de 1’i noktalandı. Bazı tokamların inişleri çıkışları olabilir. Çok iyiyiz, çok kötüyüz diyemiyorum. Çalışmalarını yapıp en iyisini yapma potansiyelimiz var. Her kulvarda devam edeceğiz. İki takım oyuncularını iyi niyetli mücadelelerinden dolayı Trabzonspor taraftarına ve bir parantez de Ankaragücü taraftarına… Kazanmak istiyorduk ama sonuç berabere bitti. Bundan sonrasına bakacağız. 

MİLLİ TAKIMLARA GİDECEK OYUNCULAR
Gomez ve Larsen’in Dünya Kupasına davet edilmesiyle ilgili olarak, “İki tane dünya kupasında oyuncumuz var gibi duruyor ama toplamda 14 oyuncumuz milli takımlara gidiyor. Milli takım kaptanları olan oyuncularımız var. Bu oyunu daha iyi olması için çalışma yapacağız. Dönüşlerde verilerin neler olabileceğine bakacağız. Ben güzel oyunların olduğu bir Dünya Kupası bekliyorum” dedi.