Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.


Abdullah Avcı şunları söyledi;
“Eksik çıkılan bir derbi. 11’in yüzde 50’si bizle beraber değil. Derbi bence iyi değildi. Taktiksel anlamda da iyi değildi. Bizim adımıza pas hatalarının olduğu daha fazla topa sahip olmamız gerekiyordu. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Bunlar bunun içinde var. Önemli olan sakatların iyileşmesi. Zamanımız biraz var. Oyundan derbi olarak memnun değilim. Pozisyonlar olabilir ama rakibin pozisyonları daha netti. Sakatların düzelmesi ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Transfer yapacağı çalışmalarımız var. 4. Hafta 1 mağlubiyetimiz var. 7 puan. Eksiklerimiz de var.
Karakter olarak düzgün gelişime açık. Geçen seneden beri sinyalleri veriyor. Rakibin ataklarını doğru kapattı. Büyük bir maça doğru sinyaller verdi. Tebrik ediyorum.”

BASIN TOPLANTISINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ
"İyi bir derbi maçı olmadı. Basit top kayıpların bizim adımıza daha fazla olduğu, basit top kayıpları yaptık. Bir derbiye yakışan büyük takıma yakışan bir maç değildi. Rakibin bize göre 2 tane net pozisyonu vardı. Kalecimiz Taha bu topları kurtardı. Dalgalı bir oyun. Oyundan memnun değiliz. Kendi saha ve seyircimizi önünde kazanmak istiyorduk. Taha kaptanı aratmadı. Oyun organizasyonu ile ayakta kalmaya çalıştık. Dengeli pozisyonlar vardı, rakibimin pozisyonları daha netti. 24 günde 6 ciddi müsabaka oynadık. 4 maç 7 puan yolumuza devam ediyoruz"