Trabzonspor Yeni İdari Binasına Törenle Kavuştu
Haber:Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com Trabzonspor'da 4 ay önce göreve gelen Ahmet Ağaoğlu yönetimi tarafından ilk iş olarak yapılan Kulüp İdari Binası ve futbolcuların kaldığı A takım binasının yenileme işi sona erdi. Yeninen tesisler ve idari bina bugün yapılan törenle açıldı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Askf Başkanı ve Trabzonspor Kulüp yöneticisi Cahit Erdem,Trabzonspor Bir önceki AS Başkanı Dr.Ahmet Çubukçu,ve mevcut yönetim kurulu ile eski başkan ve yöneticillerin katıldığı açılışta tesislerin yenilenmesinin gerekliliği ortaya koyuldu. 
Alt yapıdan futbolcularında katıldığı açılışta ilk olarak Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu konuştu. 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu:
Aslında Türkiye’nin ilk modern tesisleri olan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri kulübümüzün ihtiyaçlarının gerisinde kaldığı için yeni ihtiyaç hasıl oldu. Yönetime gelir gelmez, yönetim kurulu arkadaşlarımız, sponsorlarımızın desteğiyle ciddi bir şekilde yenilemek gibi eylemin içine girdim. Bu süreç içinde 1461 takımımızı yerinden ettik. A takım orada kamp yapmaya başladı. Öncelikle onların sabrına teşekkür ediyorum.
Tesislerimizin yapımında başta Asbaşkanımız Hacısalihoğlu olmak üzere, Ömer bey, Lokman beyin büyük emekleri geçti. Bir an önce tesisleri yetiştirmek için rekor sayılacak süre içinde bazı sıkıntılara rağmen tesisler çok kısa sürede A takımın hizmetine sunduk.
Tesislerimiz mekan olarak yetmiyordu. İdari bina olarak şuanda içinde bulundğumuz binaya geçtik. Buranın tahsisini kulübümüze yapan başta sayın Spor Bakanımız olmak üzere Spor Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Sayın Valim ve Belediye Başkanım bizden desteklerini esirgemediler. Tesislerimizin kulübümüze, kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu:
“Yürekten kutluyor ve tebrik ediyoruz. Hepimizin ortak değeri olan Trabzonspor’umuza ne yapabilirsek, bütün paydaşlar ve belediye olarak adımlar atmaya çalışıyoruz” dedi.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise, “Tesisleşme bakımından Trabzon şehri ülkemizde en iyi olan şehirlerden birisidir. Burada halkımıza şehrimizle bütünleşen, kulübümüzün de çok iyi tesis ve bu manada imkanlarla donatılması için gayret gösteriyorlar. Futbolcularımızın, teknik heyetin, yönetimimizin iyi şartlar altında olması için böyle proje geliştirdiler. Mevcut tesisi yenileme buranın tahsisi ile birlikte diğer tarafı rahatlatma düşünceleri oldu. Karar vericilerimizde uygun gördü. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah var olan başarımız daha da artacaktır. Şehir elinden gelen gayreti göstermektedir. Şehrimiz bu konuda tam manasıyla bütünleşme halindedir. İnşallah daha başarılı gelecek bizi bekliyor...” ifadelerini kullandı.
Açılışa katılanlar daha sonra tesislerde yenilenen binaları gezdi... 
Bu açılışın ardından Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu başkanı Hülya Ulusoy’un katılımı ile A Takıma tahsis edilen otobüsün devir teslimi yapılacak.