Trabzon Milletvekili Salih Cora, ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada , “Trabzon Üniversitemizde Tıp Fakültesinin açılması, ilçelerimizde MYO taleplerinin son durumu ve üniversitemizin akademik kadro talebine ilişkin oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. YÖK Başkanımıza özellikle teşekkür ederiz.” dedi.

Ziyarette Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Düzköy Belediye Başksnı Yılmaz Ankara YÖK Başkanına ilçelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti’nin dört milletvekilinin önümüzdeki günlerde yeniden rektör ataması yapılacak olan Trabzon Üniversitesi için mevcut Rektör Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun arkasındayız mesajı vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiği yorumunun yapılmasına neden oldu.

Öte Yandan Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurumu makamında ziyaret ettiler. AK Parti heyeti, “Şehrimizdeki her bir projeye verdiği destek, belediyelerimize sağladığı imkânlar ve her birimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade kullandılar.