Trabzon Sanayi ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TSGİAD) Başkanı Adem Kahraman, ‘Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) seçimlerinde 31 komiteden 21 komite çıkararak kazanan Erkut Çelebi ve Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Savaş Şaffak, Sezgi Üstün, Barış Sancak, Necip Akdeniz, Ali Haydar Baş, Mehmet Turhal, Temel Albayrak ve Dursun Ali Sakarya’ya ayrıca tebriklerimi sunarım’ açıklamasında bulundu.


Başkan Kahraman;
“Trabzon’da bildiğiniz üzere güzel bir kongre oldu. Altı bini aşkın katılımla meslek komitesi ile meclis asıl ve yedek üyelerinin seçimlerinin ardından başkanlık seçiminde de Erkut Çelebi ve ekibi kazandı. 3 yıldır yapılan iyi bir çalışma sonunda meyvesini verdi. Trabzon’a yakışır projeler ile örnek teşkil edeceklerine inancım tam. Turuncu listede yer alan derneğimiz yönetim kurulu üyeleri Savaş Şaffak, Sezgin Üstün, Barış Sancak, Necip Akdeniz’e ve derneğimiz üyeleri Mehmet Turhal, Temel Albayrak, Ali Haydar Baş, Dursun Ali Sakarya’yı başarılarından dolayı tebrik ederim. TTSO’ un daha güçlü, organize, üretken ve şehrin tüm dinamiklerine uygun bir şekilde ilerleyeceklerinden eminim.” İfadelerin kullandı.


“TİCARET HACMİNİN YÜKSEK OLUŞU YOĞUN TALEBİN BİR SEBEBİDİR”
“Trabzon’un ticaret hacminin yüksek oluşu yoğun talebinde bir sebebidir. Seçim öncesi aktif çalışmalar bize bundan sonra da şehre fayda sağlayacak işlere yoğunlaşacaklarının bir göstergesidir. En önemli temennimiz Trabzon’u iyi bir şekilde temsil edilmesi ve temel meseleler hakkında sağlam ve güvenilir önerilerde bulunmasıdır.” Dedi.