PROVOKATÖRLER KTÜ'DE İŞ BAŞINDA 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

KTÜ Öğrenci Konseyi tarafından Ensar Vakfı, Türk Kızılayı, KADEM, Trabzon İHH ve Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllülerinin katılımıyla, ‘Kar Amacı Gütmeyen Toplulukların Tanıtımı’ adlı toplantı düzenlendi. KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, KTÜ Öğrenci Kolektifi mensubu öğrencilerin provokatörlüğü ile karşı karşıya kaldılar.  

Özel Güvenlik ve öğrenciler arasında çıkan olaylara, yaklaşık 50 çevik kuvvet polisi müdahale etti, öğrencilerle polisler arasında çıkan arbede daha da büyüdü.

Salona alınmayan öğrenciler, 'İHH sen katilsin, bu üniversiteye giremezsin', 'Üniversite değil istismara barikat’ sloganları atan grup adına konuşan Yasemin Irkıçatal, salondaki etkinliğe katılanların çocuk düşmanı olduğunu öne sürerek, “Biz vatandan yanayız ve insanlar ölmesin istiyoruz. İnsan gibi yaşamak istiyoruz. Onlar çocuk düşmanıdır, kadın istismarcısıdır. Bunları üniversitemizde barındırmayız. Katiller dışarı, üniversiteler bizimdir. Bu etkinliği yapmak isteyenler gençliğin gücünden korktuğu için polisin arkasındalar” dedi.

İNSANLIK İÇİN UĞRAŞIMIZI PROTESTO EDENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ 
Trabzon Lösemi ve Engelli, Gönüllüleri olarak KTÜ' de Kar Amacı Gütmeyen Toplulukların Tanıtımı’na şerefimizle katıldık şerefimizle de sunumumuzu yaptık ve KTÜ'den ayrıldık . Bu Programı Yapıp Hazırlayan KTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Hüseyin Yavuz'a ve ekibine Tanıtıma katılan İHH ,Trabzon Ensar Vakfı, Türk Kızılayı, KADEM'e Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüleri adına teşekkür ediyorum .

Biz Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllülerinin sesini kimse kesemez Kolektifler asla kesemez Onların bahsettiği gibi bizler ne çocuk istismarcısıyız nede para toplayıcısıyız ,bizler Trabzon'daki Lösemi ve Engelli Çocuklarımız ve vatandaşlarımıza kendi gücümüz oranında yardım ve hizmet etmek yaşamalarını kolaylaştırmaktır kamu oyununa duyurulur . İnsanı Çalışmalarımızı Protesto Eden Provokatörleri şiddetle kınıyoruz.