ORTAHİSAR BELEDİYESİ OKULLARI EĞİTİME HAZIRLIYOR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzon Merkezde Pazartesi Eğitimi sekteye uğratmamak için Belediye Personeli uykusuz bir gece geçirmeye devam ediyor. 
Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Fen İşleri Müdürlüğüne verdiği talimat doğrultusunda Trabzon Merkezde Okul Önleri ve Okul Güzergahları ile Okul Bahçelerinin karla kaplı alanları sabaha kadar kardan ve buzdan temizlenerek Pazartesi sabahına yetiştirilecek.  Bilindiği gibi Pazartesi İlçelerde Eğitime bir gün ara verilmesine rağmen Ortahisar'da eğitim devam edecek .

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç kar yağdığı günden beri belediyemizin fen işleri müdürlüğü gece gündüz uykusuzca kentimizi kar ve buzdan kurtarmak için çalıştı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok büyük efor sarf ettiler bu gecede uykusuz kalarak Okul Önleri ve bahçelerini yarınki eğitim sabahına hazır hale getirecekler .

Trabzon Valiliğinden gelen son bilgiye göre Ortahisar İlçesinde taşımalı Eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Buna göre pazartesi Taşımalı Eğitim Alan Okullarda eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir