AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek “Ortahisar İlçe Başkanlık Binasının Açılışı ve Hemşehrilerimizle Buluşma” programına tüm Ortahisar’ı davet etti.


++++
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumartesi günü Ortahisar’a geliyor. 
CUMARTESİ GELECEK
İskenderpaşa Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi No:13 adresindeki yeni yerinde hizmet veren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlık Binasının açılışı Bakan Soylu’nun katılımıyla yapılacak.
DETAYLARI GÖZDEN GEÇİRİYORUZ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek programa ilişkin hazırlıkları tamamladıklarını açıklayarak “Şehrimizin evladı, medarıiftiharımız, İçişleri Bakanımız Sn.Süleyman Soylu Beyefendi’yi şehrimize bekliyoruz. Günler öncesinden başladığımız hazırlıklarımızı tamamladık, son detayları gözden geçiyoruz. Teşkilat mensuplarımız ve tüm hemşehrilerimizle birlikte Sayın Bakanımızı büyük bir coşkuyla, heyecanla karşılayacağız.” dedi.
TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
Açılış kapsamında Bakan Soylu’nun 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda (Meydan Parkı) Ortahisarlılara sesleneceği bilgisini veren Çebi, “Saat 17.00’da Sayın Bakanımız Ortahisarlı hemşehrilerimize hitap edeceklerdir. Bu coşkulu günü tüm hemşehrilerimizi, teşkilat mensuplarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli temsilcilerini davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK
İlçe Başkanı Çebi, Bakan Soylu’nun ziyaretinin aynı zamanda hasret buluşması olarak değerlendirerek şunları söyledi: “Teröre karşı destansı mücadele veren, vatan ve millet sevdalısı Sayın Bakanımız ile tüm Ortahisar olarak hasret gideceğiz. Bu hasret buluşması aynı zamanda Bakanımızın Trabzon’umuza ve şehrimize yönelik önemli mesajları vereceği bir kucaklaşma buluşması olacak.”