LİTTLE CAESARS ARTIK TRABZON'DA 

Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Cudibey Ortaokulu Yanında Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zinciri Caesars, büyüme hamlesine Karadeniz'in incisi Trabzon ile devam ediyor . 29 Aralık salı günü gerçekleşen açılış ile Littie Caesars, enfes lezzetlerini şimdi de Trabzonlularla buluşturmaya başladı. 

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars , büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye'nin birçok noktasında tüketicilerle buluşan Little Caesars ,şube ağına şimdide Trabzon'u ekledi. 

Türkiye'de 1996'dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faliyet gösteren Little Caesars ,Trabzon'daki ilk şubesini 29 Aralık'ta açtı.Şube gece O2.00'a kadar  Trabzonlulara hizmet verecek.

Little Caesars'ın Trabzon Şubesi için düzenlenen açılış Törenine Little Caersars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru,Trabzon Ahi Evren kalp Damar Cerrahi Hastanesi Baş Hekimi Doç.Dr.İsmet Durmuş, Ahi Evren kalp Damar Hastanesi Müdürü Davut Gedikli,Karayolları 10.Bölge Müdürü Hakan Dahil,Little Caesars Trabzon İş Yeri Sahibi Mustafa Akyol ,Basın Mensupları ve Trabzon halkı katıldı. Latte Caersars ,İlk Günden Pizza Severlerin ilgi odağı oldu.

Açılış Kurdelasının kesilmesinin ardınan bir konuşma yapan Litte Caersars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru,''Ankara,Bursa,İstanbul,İzmir,Kocaeli,Mersin,Eskişehir ve Tekirdağ'da yer alan geniş şube ağımıza Trabzon'u da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz .Sene başından beri farklı şehirlerde Tüketicilerle tüketicilerle buluşmaya çalışıyoruz .Çok yakında Şanlıurfa,Gaziantep ve Kayseri'de yapımları devam eden Şubelerimizi açacağız.Yeni şubelerimiz için yaklaşık 4.000.000 Dolarlık Yatırım yapmayı planladık.Bu illerin dışında Edirne,Adana ve Antalya gibi farklı kentlerde de yeni şubeler açmayı hedefliyoruz . Trazon'da Öncelik verdiğimiz istasyonlardan biri dedi. 

ABD Miçhigan'da 1959'da Mike ve Marion llitc tarafından kurulan , bu gün Dünya üzerinde 28 Ülkede ,Beş Binin üzerinde restoran  sayısına ulaşan Little Caesars'ın ülkemizde son iki yıldır büyüme grafiği çizdiğini anlatan Arıduru, ''Geçen yıl önemli Başarılara imza attıkm. Bir Önceki yıla göe satış alanında yüzde 32'lik  bir büyüme sergiledik. Tüm Dünyadaki Litte Caersars'lar arasında en çok satış yapan 5 Ülkeden biri olduk. Şirket olarak yıl sonunda hem satış hemde şubeleşmede yüzde 20 'inin üzerinde bir büyüme bekliyoruz '' dedi. 

Türkiye'deki İstikrarlı Büyümesinde franchise sisteminin büyük rolü olduğunu belirten Arıduru, '' Geçtiğimiz yıla kadar şubelerimizin 4'te 1'i franchisee'lerimiz tarafından işletilirken bu sene yaptığımız atılımlarla bu oranı yüzde 60'a çıkardık . Anadolu'da Büyümek için yeni kentlere odaklandık. Yeni kentler için 370.000 - 400.000 TL arasında değişen bir Yatırım maliyeti belirledik. Little Caersars gibi global bir markaya yatırım konusunda olumlu geri dönüşler aldık . Yurt içinde yeni yatırımcılarla büyüme hızımızı dahada artırarak 2018-2019 yılı itibariyle 300 Şubeye ulaşmayı hedefliyoruz'' dedi. 

Little Caersars'ın rakiplerinden ayrışan en büyük farkının Taze,doğal ve günlük pizza hamuru.Sezon mahsulü Domates sosu ve Güvenilir ürünlerle yaptıkları Pizzaları ile tüketiciye sınduğu ürünlerin hiçbir sürecinde kızartma ekipmanları kullanmamaları olduğunu belirten Arıduru,''Sağlık ve lezzet bizim belirleyici kriterimiz. Annelerimiz evde yaptığı gibi günlük hamur ve Little Caesars'ın çok özel formulünden gelen lezzet ile pizzalarımız kendi tutkunlarını oluşturuyor. 

Açtığımız yeni şube ile Little Caersars'ın  enfes lezzetini Trabzonlular çok çabuk fark edecek. Trabzon gibi nüfusu kalabalık  bir noktada olmaktan çok mutluyuz.Trabzon'un ülke hedeflerimize yansıtacağı katkı bizim için ayrı bir önem taşıyor'' dedi.