KTÜ ÖĞRENCİ DERNEĞİ ''ÜNİVERSİTEMİZDE TERÖR DESTEKÇİLERİNE GEÇİT YOK'
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinde KTÜ Öğrenci Derneği dün akşam ''Terör ve Terör Destekçilerine geçit yok '' yürüyüşü düzenlediler . Ellerinde sadece Türk Bayrakları ile KTÜ Öğrenci derneği Bayrağı taşıyan gurup daha sonra bir basın açıklaması yaparak KTÜ'de Terör ve Teröre yardım yataklık yapacak hiç bir unsurun barınamayacağını güzel bir dille deklere ettiler. 

KTÜ Öğrenci Derneği'nin düzenlediği teröre lanet yürüyüşü ardından dernek başkanı Emirhan Bostan yaptığı açıklamada ; 13 Mart akşam üzeri Ankara'da hainler tarafından patlama gerçekleştirilmiş, haince vatandaşlarımızı öldürmüş ve yaralamıştır. Terör Örgütü Ülkemizin doğu bölgesinde halkımıza hayatı çekilmez yapmıştır. Kendilerinden olmayan Ülkücü gençliği ise Önlerinden öldürerek kaldırmaktadırlar. Bölücü hainlerin şunu bilinmelidirki Türk Milleti bir inşaat veya Binadan ibaret olmadığını zamanı gelince Türk Milletinin nasıl bir Millet olduğunu hainler göreceklerdir. Yüce Milletimizin Birlik Beraberlik Kudreti bir gün Terörü döktüğü kanda boğacaktır. Milliyetçi Ülkücü Gençler Olarak Milletimizle Omuz Omuza Gönül gönüle Milletimizle olan Kutlu Yürüyüşümüz devam edecek dedi. 

ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI MİHRAB ALTINIŞIK 
KTÜ Teşkilatımız Ankara'da ki hain saldırının ardından teröre tepki yürüyüşünü gerçekleştirerek, basın açıklamasını yapmıştır. Üniversitelerde terör destekçilerine ve yandaşlarına asla geçit verilmeyeceğini haykıran teşkilatımızın yiğitlerini canı gönülden kutluyorum.