Trabzon’da yapımı devam eden şehir hastanesinin olduğu bölgede kurulacak taksi durağı için 40 taksi plakası ihaleyle satılacak. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, özellikle geçen yıl turizm sezonunda büyük ihtiyaç duyulduğu anlaşılan taksi sayısının arttırmak için harekete geçti. 


Bu kapsamda belediye, Trabzon’da yapımı devam eden şehir hastanesinin olduğu bölgede 40 araçlık yeni taksi durağı kuracak. 

Kurulacak taksi durağı için 40 adet taksi plakasının ihale edilmesi ile ilgili madde bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde müzakere edildi. 

Yapılan müzakere sonrasında kurulacak Şehir Hastanesi Taksi Durağı için 40 adet taksi plakasının ihaleyle satılması mecliste oy birliği ile kabul edildi. 

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Atilla Ataman, konunun mevcut dolmuşlarla bir ilgisinin olmadığını ifade etti. 

Ataman, “Bunun mevcut dolmuşlarla ve güzergahlarla alakası yoktur. Şehrin büyüme hinterlandına göre ve belediyeye de gelir sağlamak adına yapılmıştır” ifadelerini kullandı.