ÇALIŞMA BAKANLIĞI'NDA TARİHİ TRABZON ZİRVESİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

TBMM Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Trabzon Milletvekilleri Trabzon'u Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı bir Toplantı ile her Yönüyle masaya yatırdılar

 Trabzon Milletvekilleri Dr.Adnan Günnar ,Muhammet Balta,Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Av.Salih Cora, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Bölgenin Bakanı Süleyman Soylu'nun Huzurunda çıktılar. 

Trabzon Heyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya Trabzon ile ilgili Bütün Projeleri getirerek acil kodu ile yapılması gerekenler ve peşi sıra yapılacak olanlar tek tek masaya yatırıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ,Trabzon Milletvekilleri ve Bakanı , Valisi ve Ak Parti İl Başkanı İle Trabzon için bir masanın başında Toplandılar .Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu , Arsin Yatırım Adası projesini dün Büyükşehir Belediye meclisinden geçirdi akşam uçağa bindi doğru Ankara'nın yolunu tuttu. 1.500.000 Dolarlık yatırım maliyetli yatırım Adasının yapılması ile Trabzon'da işsiz insan kalmayacak. Gümrükçüoğlu ayrıca Beşirli,Kanuni Hastanesi,Erdoğdu,Çömlekçi,Değirmendere dalcık kavşaklarının acilen yapılıp biran önce Trabzon'un hayati söz konusu olan Trafiğine çare olmak,Akyazı Trabzonspor Tesisleri ,Akyazı Trabzonspor Tesisleri,Çömlekçi ,Esentepe,Erdoğdu,Boztepe ve Zağnos Vadisi 2 Kentsel Dönüşümünün bir an önce yapılıp bitirilmesi ayrıca Yavuz Selim Bulvarı, Kavşaklarının acilen yapılması ,Gülcemal Dolgu Projesinin ivedilikle yapılması ve daha birçok projenin yapılması için masanın başında yerini aldı. 

TRABZON MİLLETVEKİLİ AV.SALİH CORA 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU başkanlığında, Sn. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizin de katılımı ile güzel ve verimli bir toplantı oldu. Özne Trabzon olunca projeler de şehrimiz gibi büyük ve heyecan vericiydi.

TRABZON MİLLETVEKİLİ AV.AYŞE SULA KÖSEOĞLU
ÇSGB'mız Sayın Süleyman Soylu öncülüğünde Trabzon Valimiz Sayın Abdilcelil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon İl başkanımız Sayın Haydar Revi ve Trabzon Milletvekillerimiz ile Her yönüyle Trabzon'u masaya yatırdık.. İşimiz hizmet, gücümüz millet..