Hız kesmeyen eğitimlerde bugün konu, Çocuğumu Dinliyorum idi.
Trabzon Merkez Fen Lisesi solonunda gerçekleşen eğitime yoğun bir veli katılımı sağlandı. Verilen eğitimlerin takipçisi olduğunu ifade eden veliler, çocuklarıyla yaşadıkları sorunların çözümünde bu eğitimlerden çok faydalandıklarını ifade ettiler. 
Pek çok velinin eğitime küçük çocuklarıyla katılması, eğitimlerin ihtiyaçlı bir alanı doldurduğunun göstergesiydi.


‘İNSANIN ANA YURDU ÇOCUKLUĞUDUR’
Eğitimde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu:
‘’Sizler yalnızca ebeveyn olarak burada bulunuyorsunuz ben ise şehrimizdeki tüm çocukların velisiyim. Sizlerle aynı çocukların derdiyle dertleniyoruz. Bu  eğitimler, bizim birlikte çözüm aradığımızın göstergesidir. Çocuklarımızın kalp ve zihin yolculuklarında bizlerin birlikteliği, daha sağlam bir gelecek kurmamızı sağlayacaktır. Çocuklarımızı, ana yurtları olan çocukluklarından itibaren sağlıklı bireyler olarak yetiştirebilmek için ortak bir bilinç oluşturmaya özen gösteriyoruz.
Eğitimlere katılarak bu geleceğin güzelleşmesine sunduğunuz her katkı için hepinize tek tek teşekkür ederim’’dedi.
Eğitime katılan veliler, daha önce aldıkları eğitimlerin sorun çözme becerilerini geliştirdiğini ve  çocuklarıyla iletişim anlamında da nasıl bir yol izlemeleri gerektikleri hususunda kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını ifade ederek eğitimden memnun ayrıldılar.