Belediye Başkanı Rahmi Üstün Ankara’ya yaptığı ziyaretle Sürmene şehir merkezine yapılması planlanan Sürmene Plajının tahsis yazısını alarak Sürmene’ye müjde ile döndü .


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak olan 2.modern plaj Sürmene’ye renk katacak .Sürmene’de daha öncede kadınlar plajı yapılmıştı .

Başkan Rahmi Üstün,Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Vekili M.Selami Yazıcı ile birlikte Milli Emlak Genel müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret ederek  Sürmene İlçe merkezi sahilinde yapılacak Plajın tahsis yazısını aldı.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün”Sürmene ilçemize Turizm konusunda katma değer katacak olan Plaj projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımız sonuç verdi ,
Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Vekili M.Selami Yazıcı ile birlikte Ankara ziyaretimizde Milli Emlak Genel müdürü Tufan Büyükuzun’u makamında ziyaret ederek Sürmene Plajı için tahsis yazısını alarak ilçemize müjde ile döndük .Denizi olupta ondan faydalanamayan ilçe olmaktan kurtaracağız tüm halkımızı ve komşu il ve İlçe halkımızı da Sürmene Plajını yaptıktan sonra deniz ile buluşturacağız inşallah .

Başkan Üstün Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ,Milli Emlak Genel müdürü Tufan Büyükuzun ve İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdür Vekili M.Selami Yazıcı’ya teşekkür etti .