Kurt ; 29 Ekim 2020 tarihinde Bir önceki dönem Genel Başkanımız Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ ün katılımlarıyla yapış olduğumuz 6. AK Parti Sürmene Gençlik Kolları Kongresinde Gençlik Kolları Başkanı olarak geldiğim görevimden bugün itibariyle ayrılıp, İl Gençlik Kolları Başkanım Sefa KÜÇÜKALİ’nin uygun görmesi ve 
 yapılan görüşmeler sonucunda Genel Merkezimizin Taktirleriyle AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmış bulunmaktayım.

Bizleri bu göreve layık gören Başkanlarıma teşekkür ederim, bu göreve getirilmemde emeği olan Başta İl Gençlik Kolları Başkanım Sefa KÜÇÜKALİ, İlçe Başkanım Hüseyın AZİZOĞLU, Sürmene Bediye Başkanımız Rahmi ÜSTÜN, Kadın Kolları Başkanım Nurcan KÜÇÜKALİ  olmak üzere  Sürmene Gençlik Kollarındaki çalışma arkadaşlarım EKİBİM ( Kemal Can Aksoy, Yılmaz Virdil, Ertugrul Koçali, İbrahim Genç, Tuğçe Çakır, Hakan Kivran, Cezmi Sürmen, Rahman Beykoz, Ali Dalgıç, Osman Aydın, Osman Hamza Bilgin, Berkan Turan, Onur Esat Cerrah, Furkan Hacialioglu, Ahmet Tuncer, Sudenur Kulaç, Burak Küçükali, Eyüp Uzun, Oğuzhan Horoz, Halit Emin Emre Çınar, Umit Kulaç, Emirhan Kalafat ) ‘a  teşekkür ederim birlikte çalışmak güzeldi, İl Yönetimine Geçtiğim için sevinçli ve gururlu ilçemi bıraktığım içinde bir o kadar hüzünlüyüm ama unutmamalıyız ki bu bir gidiş değil Sürmeneyi ilde temsil ediştir, biz yine Sürmene Sevdamızla İlde çalışmalarımıza devam edip.. her konuda Sürmeneyi savunacak, her projeye Sürmeneyi dahil etmek için elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz yeminliyiz, çünkü biz Sürmeneye sevdalıyız, gelecek için umutlu, gençlerimizden ise eminiz! 

Görevi; Kardeşim, dava arkadaşım, yoldaşım, Görev Sürem boyunca Teşkilat Başkanlığımı yürütmüş olan Kemal Can AKSOY başkanıma bu sefer Gençlik Kolları Başkanı sıfatıyla teşkilatı emanet etmenin sevincini yaşıyorum Azmine ve üretkenliğine ben şahidim Sürmene de şahit olacaktır bundan eminim, Allah kolaylıklar versin inşAllah.

Saygılarımla..

ÖZGÜR KURT