Bakan Soylu Trabzon Programını İptal Etti 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Yapılan Anayasa Değişikliği Halk oylaması sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Trabzon'a gelmesi beklenirken program Bakanlar Kurulu toplantısı nedeniyle iptal edildi.

Sabah oyunu kullandıktan sonra Ankara'ya giden ve referandum sonuçlarını burada takip eden Bakan Süleyman Soylu'nun Trabzon'a geleceği bildirilmişti ancak programın Bakanlar Kurulu toplantısı nedeniyle iptal edildiği belirtildi. Referandum sonuçlarının açıklanması sonrasında Trabzon Ortahisar Meydan'da halk Atatürk alanında toplanarak kutlama yaptı. Trabzon İl Başkanlığı'ndan vatandaşlara hitap eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi şu açıklamaları yaptı: 

AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ HALKA TEŞEKKÜR ETTİ 

"Trabzon bugün demokrasi dersi verdi. AK Parti olarak MHP ile çıktığımız 12 maçta bir kez daha kazandık. Milletimiz yeni sisteme evet dedi. Ülkemiz için memleketimiz için yeni bir dönem başlıyor. Herşey millet için. Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Yarın sabahla birlikte yeni bir dönem başlıyor. 2023-2053-2071 hedeflerine yürüyeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte hareket eden bizimle olan tüm MHP'li kardeşlerimize, ister evet ister hayır desin tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum."  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şöyle konuştu: "Burada hürriyet ve demokrasi için rahmetli Adnan Menderes nasıl yeter söz milletin dediyse, onu takip eden hürriyet ve demokrasi için canını ortaya koyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da buradan, bu meydandan, şu balkondan aynı şekilde 'Yeter artık söz de karar da milletin' dedi ve size sahip çıktı. Siz de ona sahip çıktınız. Var olun."